Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде се намира табелката с кода на боята на Пунто 1.1?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде се намира табелката с кода на боята на Пунто 1.1?

Здравейте, реших да си взема малко боя и да мацна тук таме, видях на табелката какво значат A B C D за производител, код на боята и т.н.....обаче не разбрах къде се намира табелката, някой може ли да ме насочи къде да я търся???? И кой код да кажа на там дето ще си купя боята? Колата е Пунто 1.1 94г.зелен металик. Благодаря предварително.
    Пунто 1.1 1994 г.

Я погледни по средата под ръба на 5-тата врата - там където е ключалката, (че може да се намира на същото място като на Брава)!
    Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Колегата ти е отговорил,почти,аз само доуточнявам-за Пунто-като отвориш петата/третата/тази на багажника врата-вдясно от ключалката е етикета за боята...на етикета пише всичко за боята-код ,цвят и производител...
      Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Благодаря за отговорите, само че на моята кола там няма никаква табелка и няма следа от нея да е имало.....някой може ли да ми каже кода на зелен металик стандартна боя, гледам има и много други да се движат в такъв цвят?
        Пунто 1.1 1994 г.

Коментар

mmony написа:
          Благодаря за отговорите, само че на моята кола там няма никаква табелка и няма следа от нея да е имало.....някой може ли да ми каже кода на зелен металик стандартна боя, гледам има и много други да се движат в такъв цвят?
          Тогава най-добре да свалиш капачката на резервоара и да отидеш при колорист да направят цвета Щом ти няма табелката с цвета, дали е стандартният Може и да е пребоядисвана
          http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
          Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
          FIAT Punto 02' 1.9 JTD
          FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

Working...
          X