Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Актуални цени и препоръчителни марки за гърнета - брава 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ясно, малко недоглеждане от моя страна . Иначе нямаше да е лошо това да е цената за цял комплект (95-100лв.).
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Преди 2-3 месеца сменях на мареята средно и задно гърне.Цените на българските и полските беше в диапазона 140-150 лв. за комплект. Уолкъра беше на 195 лв. с подобаваща отстъпка ми легна на 130лв.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Е, каква е тази брутална отстъпка 30% Имаш предвид и трите гърнета за 130 лв, не двете, нали?
        кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
        кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!

Коментар

Двете имам предвид.Средното и задното.Отстъпката наистина си беше брутална,но не ме учудва имайки предвид другите които съм ползвал.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Та, какво е развитието при мен: Оказа, че гърнето, което евентуално искат да ми сложат за 80-85 лв, дори не е от фиат, а е от опел кадет, с няколко презаварявания и пасват там гърнето Имат и друго, което казаха, че самите ауспухжии са правили, тяхно производство и му давали 2 години гаранция, на външен вид е доста здрраво и грубо, от дебела ламарина, казаха, че няма да стане по-шумна колата, ама как да им имаш вяра - за 75 лв го продават заедно с монтажа При едни други гледах, че цял комплект е на цена от 115 лв, полско, като за монтажа искат още 20 лв, общо 135, няма проблем, но си мисля, че тези боклуци ще са шумни, огледаха моите гърнета, останалите и казаха, че всичко друго е ок, няма ръжди, дупки, нищо. В голям размисъл съм, да взема да сложа тяхното, дето те са го правили, кой знае как ще пърди На тръба 48мм е, гледам моите са на 45, няма да е проблем, но дали ще върши работа, уж имало всичко, като истинско гърне, но ме съмнява мен тази работа. Гърнето от кадета, също ми се струва голяма простотия, макар, че на външен вид прилича доста
            кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.

Коментар

Valio - отиваш на бул Христо Смирненски има едни огромни сини врати и на тях с бели букви пише АУСПУСИ ремонт и т.н. Пазарене му е майката.Мене ме почнаха от 160-170лв за средно и задно. Половин час им висях на главата кръстих ръце и накрая (шефа им беше там,междудругото много интелигентен човек) той ми вика давай 40 лева за средно и 40 за един резонатор.Бачкат добре (дядките са супер бързи).Засега нямам проблем с гърнетата.

Коментар

Мен не ме притеснява колко ще издържат или цената, само шумът Не искам да сменям цял комплект, тиха си е така. Знам за къде говориш, трябва да ги пробвам. На тебе са ти сложили някакво друго гърне, не от фиат брава предполагам, а такова, което е пасвало

Коментар

Моето шумеше повече, защото махнах катализатора и сложих тръба на неговото място.
                  Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

VALIO_RACING написа:
                    Мен не ме притеснява колко ще издържат или цената, само шумът Не искам да сменям цял комплект, тиха си е така. Знам за къде говориш, трябва да ги пробвам. На тебе са ти сложили някакво друго гърне, не от фиат брава предполагам, а такова, което е пасвало
                    По форма беше напълно 100% идентично,но не си смоням дали беше точно за фиат.Не съм наясно дали има други марки автомобили които имат същото по размери гърнета.Аз лично останах доволен.Отиде и поискай инфо.Нищо не губиш.Поздрави

Коментар

Гърнето като продукт не е сложно от конструктивна гледна точка, а от технологична, особено ако нямаш нужното оборудване - ккато предполагам тези майстори.При това положение те си правят тяхна, по-елементарна техноложия за изпълнения /понякога и по-успешна/, но променят и конструкцията с това - определено.Сигурно могат да направят и по-здраво гърне, но то няма как да бъде и евтино.Т.е. имат и скъпо и хубаво - но по отделно...... хубаво може и да нямат, незнам.....ти си прецени, а и все пак не купуваш апартамент, става въпрос за едни 200лв
                      Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

VALIO_RACING написа:
                        ...Оказа, че гърнето, което евентуално искат да ми сложат за 80-85 лв, дори не е от фиат, а е от опел кадет, с няколко презаварявания и пасват там гърнето ...
                        Моето задното е от Опел Астра с преправяне (скоба м/у задното и средното) и сега мога да си го дменям отделно. Всичко ми струваше 60 лв. Колата не е по-шумна.
                        Stop giving directions, just say "Follow me."
                        Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                        Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

ще е полезно да кажеш от опел астра, по точно коя година и с какъв мотор

Коментар

Астра и кадет дали има големи разлики? В края на краищата ще сложа едно от кадет и аз, видях, че входа му е същият, на тръба ф45мм са, пък колкото издържи издържи. Самоделката им не я искам, иначе наистина е заварявано зверски с много дебела ламарина, чак на тунинг аксесоар ми мяза Питах, по околовръстното във Варна, човекът ми каза, че старо гърне не си заслужава, пък ново единствено комплект, да не се занимавам с глупости. На него не му се занимавало да преправя задно, иначе средното ставало много лесно, както казваше по-горе колегата Опел, как ги мразим, не е истина, сега ще сложа и тяхно гърне П.С. мотам се, защото не съм и карал колата, карам си служебната

Коментар

Working...
                            X