Добър ден,колеги.Имам проблем,преди няколко дни се засуках и малко поогънах предния десен калник на Фиат-а и имам въпрос на какво е хванат самия калник,трябва ли да го режа за да го сваля и кое ще ми излезе по евтино аз да си го намеря и да го сменя или да го заведа да го "изчукат" и да го боядисат?Благодаря ви предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да сменя преден десен калник на Фиат Палио?
Collapse
X
-
Re: Как да сменя преден десен калник на Фиат Палио?
martin4o_93 написа:Добър ден,колеги.Имам проблем,преди няколко дни се засуках и малко поогънах предния десен калник на Фиат-а и имам въпрос на какво е хванат самия калник,трябва ли да го режа за да го сваля и кое ще ми излезе по евтино аз да си го намеря и да го сменя или да го заведа да го "изчукат" и да го боядисат?Благодаря ви предварително.Fiat palio 1.7td
-
кола
Има някой скрити болтове .виж в EPER програмата и в мануал за модела кола http://eper.fiatforum.com/cgi-bin/na...key=7001800001
Коментар
-
Здрасти, колега! Аз съм сменял преден точно десен калник на мойто Палио. Сваляш болтовете отгоре, рапидката на прага и ще ти се открие още един болт(той май беше отдолу на калника) и ги отвърташ. Калника е ЗАЛЕПЕН, с пистолет за горещ въздух най-добре го отлепяш и внимаваш после с новия!! И тогава слагаш новия. Успех
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар