rotdot - http://www.opieoils.co.uk/p-982-fuch...ear-oil.aspxЯ виж тук какво пише може би най-големият немски производител на масла. И на много други места го пише за немските масла. В официалния документ на маслото също го пише. Предполагам можеш да го намериш. Фукс правят всички мерцедесови масла.Но си прав че на много продукти се приписват характеристики които не притежават и забуждават крайния потребител.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със скоростите
Collapse
X
-
@Danchojn, тук е колегата, ама съм на работа, за това чак сега се включвам. Жило на съединител съм сменял преди 7-8 месеца и съм си го сменял сам, защото ми писна от пишман майстори. Мога да се похваля и да кажа, че съм си го сложил много добре, защото от тогава и педала ми омекна и всичко ми е много по-добре. Тази вечер си правих проби и нямаше такива начемки за проблема... Иначе да, като изгася двигатля скоростите си влизат без проблем и аз мислех за синхронизатори и съединител... но си отделя перфектно и не боксува, т.е. защо да обвинявам него(съединителя)??? Утре отивам в сервиза до нас да погледнат нивото на маслото, ако се налага директно купувам ново и го доливам. А теч имам - но е антифриз и си тече отдавна, та съответно си доливам.... Иначе съм пробвал за задната снощи сякакви тактики, но даже и първа неискаше да ми влезне, а всичките останали си влизаха(без задната), даже мислих на 2ра да тръгвам по светофарите), но се отказах да не запаля съединителя
Коментар
-
Тая кола е прегрявана многократно и пружините на притискателния диск вече са станали доста меки.Той си натиска педала,има си добър ход но има и недостатъчно отделяне и затова симптомите се проявяват при загрял двигател.Разбира се е възможно и лошо масло но задна трябва да включва без проблеми даже и да няма масло защото тя включва само когато автомобила е в покой,то ест зъбните колела не се въртят.Затова когато колата се движи напред или назад макар и изключително бавно задна не можеш да включиш или я включваш трудно с яко хъркане с опастност да изрониш зъб.Там са прави зъби.Той пише,че колата загрява.От там е тръгнало всичко,но дано ти се окажеш прав иначе яко изваждане.Не винаги 2и2 е равно на 4.Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
Коментар
-
rotdot
Danchojn написа:rotdot - http://www.opieoils.co.uk/p-982-fuch...ear-oil.aspxЯ виж тук какво пише може би най-големият немски производител на масла. И на много други места го пише за немските масла. В официалния документ на маслото също го пише. Предполагам можеш да го намериш. Фукс правят всички мерцедесови масла.Но си прав че на много продукти се приписват характеристики които не притежават и забуждават крайния потребител.
Коментар
-
FGRC написа:Тая кола е прегрявана многократно и пружините на притискателния диск вече са станали доста меки.Той си натиска педала,има си добър ход но има и недостатъчно отделяне и затова симптомите се проявяват при загрял двигател.Разбира се е възможно и лошо масло но задна трябва да включва без проблеми даже и да няма масло защото тя включва само когато автомобила е в покой,то ест зъбните колела не се въртят.Затова когато колата се движи напред или назад макар и изключително бавно задна не можеш да включиш или я включваш трудно с яко хъркане с опастност да изрониш зъб.Там са прави зъби.Той пише,че колата загрява.От там е тръгнало всичко,но дано ти се окажеш прав иначе яко изваждане.Не винаги 2и2 е равно на 4.Fiat Bravo 103 1996
Коментар
-
FGRC написа:Koлеги какви масла ви гонят бре и синхронизатори,човека казва,че не може да включи задна.Силно му хърка.Ако приемем,че няма механична повреда това си е съединител.Един колега писа,че на изключен мотор синхронизаторите не изравняват оборотите.Съгласен съм ама какви синхронизатори има задна,като паразитното колело се зацепва с муфата за 1и2 ра скорост и за да включи, муфата трябва да е в покой.Ако се върти муфата никога няма да включи.А за да се върти при натиснат съединител значи ,че той не отделя както трябва и затова задна му хърка при включване а останалите толкова трудно.Ако ги изравнява оборотите с междинна гас ще започнат да включват добре.За мен този съединител не отделя добре и моя съвет към колегата е да се видят причините.Успех.Fiat Bravo 103 1996
Коментар
-
Re: Проблем със скоростите
dimaldim написа:Здравейте, колеги! Имам огромен проблем със скоростите. Да се разбира също, че докато е студена колата нямам никакви проблеми! Благодаря.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар