Колеги някъде четох за този проблем "Браво неще да върти стартера на топло " и аз го имам от 3 дни се опитвам да влезна в сайта неуспешно ако някой знае как се е оправил проблема да пише Предварително благодаря като е студено върти
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво неще да върти сартера топло
Collapse
X
-
Неще да върти или не въобще не изхвърля бендикса?Ако само не иска да върти - най-вероятно втулките на стартера са за смияна.Ако не иска да изхвърля бендикса - е възможно да не прави добър контакт управляващата верига. В стартера влиза едно сравнително тънко кабелче - възможно е да е окислено и да не подава достатъчно ток. Когато е студен - сглобката е по-стегната и нещо все пак минава Като загреее обаче нещата стават други. Временно лечение е като не иска да завърти - леко се разклаща кабелната обувка - да позачисти окисите.
Коментар
-
Аз също имам такъв проблем.Един майстор дойде и я замери, каза че пищи от 2 бобини, иначе като извади свещите каза че дават искра.Смениха ми втулка на стартера уж от това било проблема.Но както изгасих,на ново едва едва запали,добре че ми е нов акумулатора.Не е пипана иначе,от Италия ми я докараха. 1,6 16V 96г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар