Днес ми се наложи да минавам през едно мочурище със Фиатаката Браво,та падна яко буксуване и хвърляне на кал по колата.После като се прибрах в града отидох на автомивка,но след като измиха колата и калта падна останаха едни петна по боята там където е хвърляно кал.Проблема е,че яко се виждат.Някои има ли идея възможно ли е да се отстранят и как да стане това?Колата е металик.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Почистване на петна от кал по боята на колата
Collapse
X
-
Сега ходих при един познат ,който продава автокозметики.Опитахме от всичките продукти,но с нищо не искат да се махнат.Сега като се замисля,понеже ходих на една поляна да наливам минерална вода от тая дето има сяра в нея и мирише на запъртък,то водата по поляната също може да е била минерализирана със съдържание на сяра,която пък да е агресивна спрямо лака и боята и затова да не иска да се махне.Знам ли и аз
Коментар
-
Не знам каква ти е боята ако си с металик само лакиране оправя нещата.Тук до варна също има една такава чешма един приятел преди години си изми цялата кола и след месец приличаше все едно е мазана с препарат за сваляне на боя.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
dani389 написа:Не знам каква ти е боята ако си с металик само лакиране оправя нещата.Тук до варна също има една такава чешма един приятел преди години си изми цялата кола и след месец приличаше все едно е мазана с препарат за сваляне на боя.
Коментар
-
piperoni написа:dani389 написа:Не знам каква ти е боята ако си с металик само лакиране оправя нещата.Тук до варна също има една такава чешма един приятел преди години си изми цялата кола и след месец приличаше все едно е мазана с препарат за сваляне на боя.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар