Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Влага в купето - Браво

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Влага в купето - Браво

    Колеги на помощ, тва като спадне рязко температурата и като се запотят тея прозорци нямат изсушаване...... то и клапата за топъл/студен въздух не бачка и не иска да духа топло да ги изсуши но и на нормална температура малко от малко трябва да изчисти ебати тъпотията, преди седмица ми се наложи да минавам Шипка и беше една мъгла. Падна едно бърсане на тоя прозорец та не ти е работа.Тоя дехидрататор играе ли някаква роля и той в цялата врътка, да знам поне утре като я разглобявам за тая клапа ако трябва и него да гледам.п.п. в багажника в дясно под стопа забелязах че е влажно, от тоя отдушник ли там кво беше ли е и ако го излекувам пречи ли нешо??
    93' BMW E36 M40B16 - "калпазанин по пътя"
    00' Fiat Bravo JTD 105 SX "SS.Steel/Trofeo" - Ръмжи и бега! (вече на бащата)
    * * * * * * * * * * * * * *
    Стигат ли ти парите, значи не ти стига въображението!!

    #2
    Когато падне малко навън температурата , още от малко загрял мотор пускам да духа на 4 на прозореца и към стъклата на вратите , после като позагрее водата , намалявам температурата и оставям да духа на 4 . От както го правя почти не се потят , преди пусках на 2 да духа на прозореца и го спирах , потеше се , после и на 4 да го пуснех , нямаше ефект. Без значение на каква позиция е клапата за струята . При мене тоя метод винаги работи
    Fiat Bravo 103 1996

    Коментар


      #3
      Re: Влага в купето - Браво

      bravo_stz написа:
      ... то и клапата за топъл/студен въздух не бачка и не иска да духа топло да ги изсуши но и на нормална температура малко от малко трябва да изчисти...Тоя дехидрататор играе ли някаква роля и той в цялата врътка, да знам поне утре като я разглобявам за тая клапа ако трябва и него да гледам.п.п. в багажника в дясно под стопа забелязах че е влажно, от тоя отдушник ли там кво беше ли е и ако го излекувам пречи ли нешо??
      Виж клапата в какво положение е заседнала. Ако е затворена, отвори я, и я остави така. Оправянето и е голяма разправия (има тема в често задавани).Дехидратора, се пуска само когато пуснеш климатика. Не е от него проблема.Отдушника, трябва да е чист също.Друг вариянт, е да ти е протекло радиаторчето на парното. Конденза който бършеш, мазен ли е? Също, виж дали мокета в краката не е мокър.
      00' Bravo 105 JTD

      Коментар

      Working...
      X