Здравейте колеги,Миналата седмица реших да заредя бензинец на Пунтото, докато се назлъндисвах за колко 20-30 лева си викам, айде де то милото и без това от отдавна не е виждало та "сипах" за 50 лв. Докато плащах на касата гледах как под колата главоломно се образуваше много хубава локва. В крайна сметка изтече всичко!
Днес остана време да видя къде е проблема и като се заврях под колата, ужас! Гледам на няколко сантиметра отстрани на резервоара дупка, ама доста сериозна с размер на 10 ст. Известно време преди да се случи описаното от мен в колата понамирисваше на бензин, но ..... Та във връзка с това имам няколко въпроса:1. От чисто любопитство как по дяволите се получава дупка с такъв размер от един път? Не съм закачал колата никъде и съм я карал 100% по асфалтови пътища! Да не говорим че и местоположението и е странно.2. Някой лепил ли е резервоар? С какво става най-добре и най-здраво? Имали някъде да лепят и колко струва?3. Имали някой представа колко вървят втора ръка?4. От всяко бензиново Пунто МК 1 ли ще стане резервоар на моето? Ето го и моето Пунто МК 1 1994 г. 1.6 ELX 90 кс. бензин.Благодаря Ви предварително!
![Sad](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_sad.gif)
Коментар