Много е хубаво да караш без съединител , препоръчвам го на всички. Така всички майстори ще имат пари и прехрана в тая криза Не искам да звучи заяждащо ама такива въпроси са меко казано глупави и се задават от хора които нямат шофьорска книжка....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лошо ли е сменянето на скорост без съединител
Collapse
X
-
Alex_RT написа:Много е хубаво да караш без съединител , препоръчвам го на всички. Така всички майстори ще имат пари и прехрана в тая криза Не искам да звучи заяждащо ама такива въпроси са меко казано глупави и се задават от хора които нямат шофьорска книжка....http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:Alex_RT написа:Много е хубаво да караш без съединител , препоръчвам го на всички. Така всички майстори ще имат пари и прехрана в тая криза Не искам да звучи заяждащо ама такива въпроси са меко казано глупави и се задават от хора които нямат шофьорска книжка....Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Аз пък винаги паля байр надолу, защо да ползвам стартера, тя и така си пали, ама прехвърля тук там по един зъб.Но съм решил проблема един път паля напред а друг път назад, че да върна центровката.............Хората щом са сложили цял съединител-ползвайте го ДЕ, иначе ще ви излезе солено.Fiat Punto 1,7 td
Skoda Octavia 2 1.9 PD DSG
Коментар
-
Да му бяха турили един фрайлауф. На вартбурга ставаше номера за надолу без проблем ако не се дава газ, за нагоре трябва да се позасилиш махаш крака от газта да паднат оборотите и тогава вкарваш.Иначе аз на крастовище винаги изключвам, държа си ръката на лоста и подавам леко газ точно когато спра да давам лоста мръдва лесно и изключва.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар