Здравейте,закъсах в БЛАГОЕВГРАД, а не съм от тук. Преди малко в големия дъжд чистачката падна /познато на вскички собственици на Пунто/отворих капака да я наместя .Явно нещо се намокри светна лампата ,че акумолатора НЕ зарежда. Кормилото се вдърви. МОЛБА ми е някои наясно с града да даде координати или по добре телефони на сервиз/и в БЛАГОЕВГРАДкудето мога да отида. Извиянвам се ако нещо е против правилата, но съм с малко дете и ако до утре вечер не намеря решение ще зарежа колата и ще се приберем с автобуса.ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ.П.П. Ще поглеждам тук периодично,но все пак телефона ми е 0887 72 71 52
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
молба за помощ сравнително спешно в БЛАГОЕВГРАД
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: молба за помощ сравнително спешно
bay-petko написа:Здравейте,закъсах в БЛАГОЕВГРАД, а не съм от тук. Преди малко в големия дъжд чистачката падна /познато на вскички собственици на Пунто/отворих капака да я наместя .Явно нещо се намокри светна лампата ,че акумолатора НЕ зарежда. Кормилото се вдърви. МОЛБА ми е някои наясно с града да даде координати или по добре телефони на сервиз/и в БЛАГОЕВГРАДкудето мога да отида. Извиянвам се ако нещо е против правилата, но съм с малко дете и ако до утре вечер не намеря решение ще зарежа колата и ще се приберем с автобуса.ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ.П.П. Ще поглеждам тук периодично,но все пак телефона ми е 0887 72 71 52
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Да уточниш че колата е колата е Пунто 2 1.2 8 клапана до колкото гледам.Свети ли един волан на таблото Нещо да си пипал по двигателя тогава.
Коментар
-
Здравейте,благодаря на всички които се опитаха да помогнат и най-вече на човека пратил ми СМС-то с номера на електро-сервиза.Оказа се, че алтернатора е сдал багажа и му е трябвало мноооого малко/дето го намокрих/ и е "заминал" окончателно.темата може да се трие или заключи по усмотрение на модератора.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар