Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво ХГТ - проблем със скорости

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Браво ХГТ - проблем със скорости

    Искам да ви попитам какво да правя защото вече се отчаях . Значи както си карам в продължение на 1час извънградско изведнъж ми се връща петата скорост, след което не влиза никоя друга освен трета . След ка то спрях , тръганх на трета и след известно време пак започнаха да влизат. Като подаваш газ и лоста играе много предимно на пета. ако отпускаш педала на газта и пак го натискаш на пета направо отива на свободна. Казаха ми че е от тампоните на двигателя , смениха ми ги всичките и пак е така . Моля ако някой е имал подобен проблем да сподели опит , от скоростната котия ли е или нещо друго?
    Bravo hgt 2.0 20v

    #2
    Възможните причини според мен са две:проблем в скоростната кутия или откачена(поради износване на ябълки,втулки и т.н.) оперативна щанга.При теб повече ми прилича на проблем в скоростната кутия(дано не съм прав)защото ако се беше откачила оперативната щанга едва ли сама би се закачила отново.

    Коментар


      #3
      най-вероятно е от синхронизатор.имах същият проблем с мойта скоростна кутия ,трябват резервни части или скоростна кутия на старо !!!
      фиатче Браво 2.0

      Коментар

      Working...
      X