Здравейте!Преди няколко дена бях пуснал една тема, че сигурно ще сменям Типото за Брава.Интересуват ме няколко въпросчета на които ще намеря отговора тук 1. Искам да си купя Брава с мотор 1.9ТД.Този мотор си е дизел и си е по-шумен от бензиновия си събрат. В купето много ли е шумно от звука на двигателя или е в рамките на "нормалното" (както и да се разбира това) /в сравнение с мойто Типо сега?/2. Дали софийско каране мога да намеря екземлпяр който да ми дава под 9л/100км разход или поне около 9?3. Каква цена е нормална за такава количка като задължително да има климатик?Има и още ама като ми се поизянат нещата ще продължа с питанията
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От Типо => Брава
Collapse
X
-
Re: От Типо => Брава
BO написа:Здравейте!Преди няколко дена бях пуснал една тема, че сигурно ще сменям Типото за Брава.Интересуват ме няколко въпросчета на които ще намеря отговора тук 1. Искам да си купя Брава с мотор 1.9ТД.Този мотор си е дизел и си е по-шумен от бензиновия си събрат. В купето много ли е шумно от звука на двигателя или е в рамките на "нормалното" (както и да се разбира това) /в сравнение с мойто Типо сега?/2. Дали софийско каране мога да намеря екземлпяр който да ми дава под 9л/100км разход или поне около 9?3. Каква цена е нормална за такава количка като задължително да има климатик?Има и още ама като ми се поизянат нещата ще продължа с питанията
-
Re: От Типо => Брава
doofiat написа:BO написа:Здравейте!Преди няколко дена бях пуснал една тема, че сигурно ще сменям Типото за Брава.Интересуват ме няколко въпросчета на които ще намеря отговора тук 1. Искам да си купя Брава с мотор 1.9ТД.Този мотор си е дизел и си е по-шумен от бензиновия си събрат. В купето много ли е шумно от звука на двигателя или е в рамките на "нормалното" (както и да се разбира това) /в сравнение с мойто Типо сега?/2. Дали софийско каране мога да намеря екземлпяр който да ми дава под 9л/100км разход или поне около 9?3. Каква цена е нормална за такава количка като задължително да има климатик?Има и още ама като ми се поизянат нещата ще продължа с питанията
Hot!!!
Коментар
-
Не е вярно аз минавам сутрин в пиков час на пета целия бул.България. Вечер също съм на пета на обратно.Не е тромав двигателя дори напротив. Не толкова шемен дизела. Не се правете на капризни госпожици. Стига с тия приказки за шума. Вие хем искате добър двигател хем се дърпате заради глупости. Я прочетете тук http://www.bolimefara.com/bg/nstat.php?id=3
Коментар
-
doofiat написа:Не е вярно аз минавам сутрин в пиков час на пета целия бул.България. Вечер също съм на пета на обратно.Не е тромав двигателя дори напротив. Не толкова шемен дизела. Не се правете на капризни госпожици. Стига с тия приказки за шума. Вие хем искате добър двигател хем се дърпате заради глупости. Я прочетете тук http://www.bolimefara.com/bg/nstat.php?id=3
Hot!!!
Коментар
-
Всяка сутрин между 8 и 8,30 ч и всяка вечер между 17,40-19,00 ч. Скоростта на места,която достигам е 110 км/ч. Всяка сутрин се спускам от Горна баня към центъра.Разстоянието е около 15 километра в едната посока и го взимам за 20-30 мин. Тази сутрин тръгнах в 8,15 от Г.Б и на Гурко и Раковска бях в 8.37ч
Коментар
-
doofiat написа:Всяка сутрин между 8 и 8,30 ч и всяка вечер между 17,40-19,00 ч. Скоростта на места,която достигам е 110 км/ч. Всяка сутрин се спускам от Горна баня към центъра.Разстоянието е около 15 километра в едната посока и го взимам за 20-30 мин. Тази сутрин тръгнах в 8,15 от Г.Б и на Гурко и Раковска бях в 8.37ч
Hot!!!
Коментар
-
Май са наслагали камери по бул. Булгария да знаеш да не те сърпрайзнат с някой акт !!! А за шума ако иска колегата може да вземе неговата 1,6 16В и да я сложим до моята и да си мерим шумовете! Не знам за ТД но JTD е супер тих мотор! А вътре в купето при вдигнати прозорци не се чува абсолютно нищо който не вярва готов съм на демнстрация!Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
rustson написа:Май са наслагали камери по бул. Булгария да знаеш да не те сърпрайзнат с някой акт !!! А за шума ако иска колегата може да вземе неговата 1,6 16В и да я сложим до моята и да си мерим шумовете! Не знам за ТД но JTD е супер тих мотор! А вътре в купето при вдигнати прозорци не се чува абсолютно нищо който не вярва готов съм на демнстрация!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар