Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Темпра-не пали...?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Темпра-не пали...?

Вчера по пътя Дупница, Ковачене, Железница, посока София , на един завой темпрата се озова по таван извън пътя... Че колата вече е усукана е ясно. Пръснат радиатор,предно стъкло,капак,таван- до тук-тенекеджия, ама пущината не ще да запали. Най-тъпото е че е купена час по-рано ,нов внос с транзитни номера и не и е направено каско на момента. Сега колата е в Ловеч . Тенекеджия намерих, но проблема с електрониката си остава Ако познавате електричари в Ловеч- пишете, моля..

Ами най-елементарно - провери свещите щом се е въртяла представи си маслото какво е правило вътре?Ама колега какво стана - много май е вървяла Темпричката ама явно неопитност съчетана с удоволствието от новото возило?
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Още утре ще проверя, но бих се радвал и на други предложения...

Коментар

Дали темпрата има оная джаджа под седалката дето сега й викат "прекъсване на подаването на гориво при удар"
        Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

vesko написа:
          Дали темпрата има оная джаджа под седалката дето сега й викат "прекъсване на подаването на гориво при удар"
          Ами момчето вчера ми спомена нещо подобно, и понеже ще му купувам части от Италианеца на Житница ми каза по телефона и за някакъв бутон дето се активирал при удар, но не знае как се казва , нито дали е от него.А и аз като не знам.... Р.С. а ако има тази "джаджа" .... дали само с натискане връща първоначален режим за подаване на гориво, или трябва да се смени ?

Коментар

с натискане става

Коментар

Благодаря!

Коментар

Working...
              X