Направете/добавете тамата при важните!Темата Стило - как да си сложа мултифункционален волан е преместена тук.Оставям тази за коментари, допълнения и благодарности към автора ivo_Brava. :D Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментари по "Стило - как да си сложа мултифункц. волан
Collapse
X
-
Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
-
todorshalev написа:и едно допълнение от мен преди да започнете със купуването ви съветвам свалете волана и вижте дали клок спринга ви се сваля от лостчетата или не се сваляако не се сваля то трябва да подмените и тях аз попаднах на този казус ама вече съм се хванал и ще сменям и лостчетатаRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
ами след часове ровене в Епер установих че от 20 модела лостчета аз съм уцелил единствения модел с цял комплект.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Мулти волан + GPS + климатроник
Автомобила ми е с базово оборудване, но като гледам на всякъде има кабелчета, които стигат до някъде и не са свързани с нищо. Респективно се заформя следната идея. Имам нормален волан, обикновенното CD и климатик. Дали е възможно да сложа мултиволан, примерно после това или подобно: http://www.ebay.co.uk/itm/Fiat-stilo...item4d1fd87d04 и управление за климатроник ?
Коментар
-
Привет. Първо да благодаря на колегата. Мерси Таа... скоро може да се сдобия с нужните части за преминаване към мулти волан. С навигация съм. Мисля, че connect nav се води, абе оригиналната. Питането ми е - има ли някой в София, който го е правил и му се занимава, тъй като ако тръгна сам да го правя не съм сигурен колко ще се получи . Ще помагам и ще почерпя Хиляди благодарности
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар