Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коментари по "Стило - как да си сложа мултифункц. волан

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коментари по "Стило - как да си сложа мултифункц. волан

Направете/добавете тамата при важните!Темата Стило - как да си сложа мултифункционален волан е преместена тук.Оставям тази за коментари, допълнения и благодарности към автора ivo_Brava. :D Модераторски екип на fiat-bg.org
    00' Bravo 105 JTD

и едно допълнение от мен преди да започнете със купуването ви съветвам свалете волана и вижте дали клок спринга ви се сваля от лостчетата или не се сваляако не се сваля то трябва да подмените и тях аз попаднах на този казус ама вече съм се хванал и ще сменям и лостчетата
    Прикачени файлове
    Шофирай разумно, на пътя не си сам.
    Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
    Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
    Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

todorshalev написа:
      и едно допълнение от мен преди да започнете със купуването ви съветвам свалете волана и вижте дали клок спринга ви се сваля от лостчетата или не се сваляако не се сваля то трябва да подмените и тях аз попаднах на този казус ама вече съм се хванал и ще сменям и лостчетата
      Постижимо е...при мен беше същото...бая играчка си падна с поялника докато направя кабелите, но го направих...вече...може би половин година и повече си работи перфектно т.е. при мен стандартно клок спринга и лостчетата си бяха отделящи...а тези които сложих бяха цели...всъщност това дето е цяло е много по трудно за правене...наложи ми се да отворя и развия лентовия кабел...да запоявам...после пак да го навивам и с няколко теста да не се пренавива успях да го направя
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Е такъв клок спринг за първи път виждам.На три стилота съм помагал,включая и моето.Да не би при бензинките да е друго.
        Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

Коментар

ами след часове ровене в Епер установих че от 20 модела лостчета аз съм уцелил единствения модел с цял комплект.
          Шофирай разумно, на пътя не си сам.
          Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
          Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
          Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Мулти волан + GPS + климатроник

Автомобила ми е с базово оборудване, но като гледам на всякъде има кабелчета, които стигат до някъде и не са свързани с нищо. Респективно се заформя следната идея. Имам нормален волан, обикновенното CD и климатик. Дали е възможно да сложа мултиволан, примерно после това или подобно: http://www.ebay.co.uk/itm/Fiat-stilo...item4d1fd87d04 и управление за климатроник ?

Коментар

Може, само с климатроника е гооооляма занимавката.Не е само до модула за управление.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Привет. Първо да благодаря на колегата. Мерси Таа... скоро може да се сдобия с нужните части за преминаване към мулти волан. С навигация съм. Мисля, че connect nav се води, абе оригиналната. Питането ми е - има ли някой в София, който го е правил и му се занимава, тъй като ако тръгна сам да го правя не съм сигурен колко ще се получи . Ще помагам и ще почерпя Хиляди благодарности

Коментар

Working...
                X