Светна ми лампа на таблото,за която нямам никаква представа за какво е,та въпроса ми е за какво е лампата и какво да направя за да я изгася??? А колата е Марея 2.4тд
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Светна ми странна лампа на таблото??
Collapse
X
-
Колега темата ми е точно над твоята, и проблема който описвам в част от нея включва и този индикатор! http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88808 Ще се радвам да споделиш информация след диагностиката.
Коментар
-
Това е лампата чек енджин , с 2 думи може да е всеки един датчик на мотора тази лампа е предупредителна за проблем и в никакъв случай не е категорична ,че е проблем с дюза , нищо че прилича на това на диагнистика като видят какви са грешките ще ти кажат какъв е проблемаPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:Това е лампата чек енджин , с 2 думи може да е всеки един датчик на мотора тази лампа е предупредителна за проблем и в никакъв случай не е категорична ,че е проблем с дюза , нищо че прилича на това на диагнистика като видят какви са грешките ще ти кажат какъв е проблемаNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:WhitePower написа:Това е лампата чек енджин , с 2 думи може да е всеки един датчик на мотора тази лампа е предупредителна за проблем и в никакъв случай не е категорична ,че е проблем с дюза , нищо че прилича на това на диагнистика като видят какви са грешките ще ти кажат какъв е проблемаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
kiriluz1 написа:quote="veselin10"]WhitePower написа:Това е лампата чек енджин , с 2 думи може да е всеки един датчик на мотора тази лампа е предупредителна за проблем и в никакъв случай не е категорична ,че е проблем с дюза , нищо че прилича на това на диагнистика като видят какви са грешките ще ти кажат какъв е проблема
Коментар
-
Веско е имал предвид че има грешки който не се записват и при диагностика не се виждат, това са примерно некоректни стойности на някой датчик. Но както казах по горе това е екстра само на Хитачито.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар