здравейте,днеска след поройния дъжд забелязах,че ми влиза вода в левия фар,каква може да е причината,и как може да се оправи.БЛАГОДАРЯ!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Влиза ми вода в лявия фар на пунто мк2
Collapse
X
-
Щом е левият много вероятно да ти е счупена ето тази част посочена на снимката. Малко трудно се вижда, тъй като около левия фар е леко тясно и няма добра видимост. Иначе сваляш капаците чистиш уплатненията и ги мажеш с технически вазелин и се надяваш да се е оправи. Възможно е дренажната тръбичка да е запушена, намира се точно до страничното ухо за захващане, на снимката се вижда.Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
Punto GT 1.4 Turbo '99
Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex
Коментар
-
emo_pz написа:emo_pz написа:добре ще вида и ще ти пишаШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Аз имах подобен проблем с левия фар оказа се, че някой "майстор" не е наместил добре капака и като го затварях удряше фара отпред - 2 мм, не му стигаха да се затвори без да закачи фара. Та с епоксидна смола го залепих и засега е ОК, в тези дъждове, ама си мисля че скоро ще трябва да сменям пак смолата, че е почнала да пожълтява и да се лющи.
Коментар
-
todorakiggg написа:Аз имах подобен проблем с левия фар оказа се, че някой "майстор" не е наместил добре капака и като го затварях удряше фара отпред - 2 мм, не му стигаха да се затвори без да закачи фара. Та с епоксидна смола го залепих и засега е ОК, в тези дъждове, ама си мисля че скоро ще трябва да сменям пак смолата, че е почнала да пожълтява и да се лющи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар