Здравейте, колеги. Искам да сваля приборното таблото, защото много скърца и ми къса нервите ужасно, пробвах се и сам, разгледах теми, мисля, че ще се справя, долу-горе Искам да попитам, понеже е на кабели, ще ги откачам, ако ми се наложи да шофирам така, без закачени прибори възможно ли е да възникнат някакви проблеми? Да ми се занулят километражи или след това да има грешки или грешни показания?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шофиране без прибори на арматурно табло - проблеми?
Collapse
X
-
В най-добрия случай, както каза колегата, няма да ти зарежда акумулатора, понеже управлението минава през крушка в таблото. ако падне налягането на маслото, или вдигне температура, пак няма да разбереш. По-добре не карай без табло.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
От де ви идват такива...Карай смело, нищо няма.Карал съм така цяла седмица Дедрата. Всички данни, които се показват на таблото ако си с електронен километраж (имам предвид - не с жило), идват от компа на колата. Като няма табло - нищо не виждаш, но иначе колата си работи абсолютно нормално. Връзката е еднопосочна - компютър - табло. Обратно сигнал няма.Опасно е до толкова, че ако прегрееш или нещо стане, при което светва лампа - няма да разбереш.
Коментар
-
Re: Шофиране без прибори на арматурно табло - проблеми?
VALIO_RACING написа:Искам да сваля приборното таблото, защото много скърца и ми къса нервите ужасно,...
Коментар
-
Re: Шофиране без прибори на арматурно табло - проблеми?
nikolce написа:VALIO_RACING написа:Искам да сваля приборното таблото, защото много скърца и ми къса нервите ужасно,...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Да, точно така. Мисля, че скърца между самите пластмаси. Не искам да карам без табло поначало, да не съм изрод Искам да го сваля, да го мисля, да цапам и да го върна, пък ако се наложи да отхвърча да мога да запаля. Утре след обед, мисля да пробвам тази работа, до вечерта време бол, неделя също. Така не мога да го търпя, адски просташки проблем, само при фиат може да го имакара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!
Коментар
-
VALIO_RACING написа:Да, точно така. Мисля, че скърца между самите пластмаси. Не искам да карам без табло поначало, да не съм изрод Искам да го сваля, да го мисля, да цапам и да го върна, пък ако се наложи да отхвърча да мога да запаля. Утре след обед, мисля да пробвам тази работа, до вечерта време бол, неделя също. Така не мога да го търпя, адски просташки проблем, само при фиат може да го имаSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Момчета, след толкова много време днес свалих таблото за 10 минути и започнах да му се кумя Разбрах от къде скърца, зад самия циферблат има една прозрачна пластмаса, тя скърца, като се трие в леглото си, една бяла пластмаса, няма как да го обясня по-добре, който е разглобявал знае. Сега въпросът е, че четох да не барам стрелките, защото таблото ще е пътник след това, пък не виждам по какъв начин бих могъл да разделеча или подложа нещо между двете пластмаси, без да махна стрелките Приемам всякакви идеи, защото таблото е разглобено в момента и така не смея да карам. Гледах инструкции по разглобяването, до някъде е така, до някъде не е, инструкциите бяха за браво, имало две букси отзад, при мен има 3 букси, таблото е електронно.кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар