здравей те значи не знам дали е тука точното място,но не намерих друго такова,на предната лява врата не ми работи спирачката тази където е етапи,така рискуван някой път като забравя да ми се откърти цялата врата,някой имал ли е същия проблем да сподели,и дали има някакъв начин да се оправи,предварително благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
не ми работи спирачката на предната лява врата
Collapse
X
-
На мен това черното пукаше. След като развих болтовете едно от ушите които държат механизма към самата врата се оказа счупено и го махнах. Пукането продължи, но след премахването и на втория болт пукането спря, но вече нямах степени. До момента не съм намерил къде се продават такива резервни и ще съм благодарен ако някой който знае от къде може да се поръча да пише.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Като видях темата, реших да се поразровя из форума и се оказа, че и други колеги са се сблъсквали с този проблем.Eто какво е постнал колегата vsd, като решение:vsd написа:Май нещо такова ще е решението на проблемаhttp://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1
Коментар
-
sa6obravoto написа:На мен това черното пукаше. След като развих болтовете едно от ушите които държат механизма към самата врата се оказа счупено и го махнах. Пукането продължи, но след премахването и на втория болт пукането спря, но вече нямах степени. До момента не съм намерил къде се продават такива резервни и ще съм благодарен ако някой който знае от къде може да се поръча да пише.
Коментар
-
Колега ние на бравата го свалихме тоя ограничител и бащата го завари.Иначе на старо.При мен се сваля кората на вратата и говорителя и оттам се бърка да се извади.Ухото се къса и за това така пука.Успех.+ още една снимкаFiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Коментар
-
Аз също заварих счупеното ухо и механизма отново си работи перфектно. Няма смисъл да описвам как се сваля има постнати две теми от колега по горе. Като добавка мога да ти предложа след заваряването да го почистиш и смажеш с нова грес и всичко е като ново.Успех.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
emo_pz написа:sa6obravoto написа:На мен това черното пукаше. След като развих болтовете едно от ушите които държат механизма към самата врата се оказа счупено и го махнах. Пукането продължи, но след премахването и на втория болт пукането спря, но вече нямах степени. До момента не съм намерил къде се продават такива резервни и ще съм благодарен ако някой който знае от къде може да се поръча да пише.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
pioneer 306c написа:Доста често се случва да се скъса направо ламарината на вратата около захвата на степенния ограничител, от колкото да се скапе самия механизъм, без значение дали е двуврата или с 4 врати. Механизъма е един и същ.
Коментар
-
nikolce написа:pioneer 306c написа:Доста често се случва да се скъса направо ламарината на вратата около захвата на степенния ограничител, от колкото да се скапе самия механизъм, без значение дали е двуврата или с 4 врати. Механизъма е един и същ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар