pioneer 306c написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
не ми работи спирачката на предната лява врата
Collapse
X
-
pioneer 306c написа:Доста често се случва да се скъса направо ламарината на вратата около захвата на степенния ограничител, от колкото да се скапе самия механизъм, без значение дали е двуврата или с 4 врати. Механизъма е един и същ.
Коментар
-
jenti написа:При мен не се е преебал механизъма, а се е откъснала направо планката която го държи за вратата, ама си карам така, малко кофти е че не се задържа вратата, но не е болка за умиране
Коментар
-
veskobravo написа:pioneer 306c написа:Доста често се случва да се скъса направо ламарината на вратата около захвата на степенния ограничител, от колкото да се скапе самия механизъм, без значение дали е двуврата или с 4 врати. Механизъма е един и същ.
Коментар
-
Днес се заиграх, оказа се половинчата при мен. На горният болт е счупен механизма (ухото му), а на долният е счупена ламарината на вратата. Махнах всичко, засега нямам мерак да се занимавам с тази простотия.На дъното на вратата намерих гумено уплътнение, беше паднало от десната шина на стъклото, залепих я. Вече няма да дрънчи при затваряне, когато стъклото е спуснато. Смазах водача, беше барут сух, сега се движи една идея по-добре. Направих тонколоната да не дрънчи. И 2 часа ми отне да махна гадното, надрано, гумено покритие от държката на вратата, и около копчетата. Голямо търкане падна. Сега свети .
Коментар
-
pioneer 306c написа:veskobravo написа:pioneer 306c написа:Доста често се случва да се скъса направо ламарината на вратата около захвата на степенния ограничител, от колкото да се скапе самия механизъм, без значение дали е двуврата или с 4 врати. Механизъма е един и същ.
Коментар
-
sa6obravoto написа:На мен това черното пукаше. След като развих болтовете едно от ушите които държат механизма към самата врата се оказа счупено и го махнах. Пукането продължи, но след премахването и на втория болт пукането спря, но вече нямах степени. До момента не съм намерил къде се продават такива резервни и ще съм благодарен ако някой който знае от къде може да се поръча да пише.Fiat Marea HLX TD100 98г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар