deqnak__ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разхлопа се предницата на Tipo-то
Collapse
X
-
mariobg
-
лагер
няма да забравя като правих същата операция, при отвиването на гайката на амортесьора като опуснаха скобите тиа съчми как ги търсехме после по улицата. Добре че, ми намериха после малко насипни - иначе трябваше а се оръся за нив лагер. То лагер силно казано за тая недомислицаtempra 2.0i.e.
Коментар
-
Мдааа, същото съм го правил и на Унато едно време - много помогна - направо не можех да си позная колата. Ако имате особено характерното ПУК при въртене - няма съмнение че е това.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
А бе то и аз съм ревнал за същото от края на миналата година, ама чаках да се постопли времето и да се накандардисам да го направя... Та освен всичко което се каза в темата да добавя и аз още нещо, едно приятелче ме светна - тея скоби за пружините са си хубаво, ама не е лошо освен тях ей тъй за всеки случай да се хванат пружините с тел, за всеки случай, че понякога скобата преплъзва по наклона на причжината, изпуска и след това ако излети нагоре добре, ще видите отскок от порядъка на 3 етажна сграда, ама ако литне към главата ви, ще си видите тялото от височината на 3 етажна сграда п.п.Имало такива скоби в МcBricolage (или както там се пише) по 10-20лв...Ако някой реши да си прави сам тез работи да свирка, ще дойда, пък пътьом и по една бира ще донеса :DAlfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар