Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Виене, скърцане от гумите

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Виене, скърцане от гумите

    Абе точно да се прибера и Шумахерчето заскимтя... Както си карах прилично на 5та с 80 и все да свири изведнъж - едно такова виене, скърцане при гумите на празен ход..при всеки пълен кръг на колелата. Какво може да е?! Феродо, накладки?? и колко и дали може да изкрета до сервиза, в който я водя (Г.М.Димитров - Надежда)

    #2
    А дискове, я ги огледай за сини петна. Вчера валя и ако си загрял спирачките и си ги намокрил в някоя локва като нищо си ги изкривил.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

    Коментар


      #3
      Нищо не успях да видя. Карах я преди малко, въртях я по паркинга и по Г.М.Димитров. Спряла е да вие сега, само се чува едно леко подскърцване като сляза и клекна отпред до гумите, но не идва точно от тях, някъде отпред отдолу като че ли...под капата нищо не се чува.. Сутринта като се прибирах от работа така се разсвири чак се уплаших. Тука ми дават идеи да не е ремъка да се е намокрил.... аз обаче я карам от 4 месеца, такива работи не е правила, обаче съм млад шофьор и идея си нямам.. Днес ще отида бавничко на работа, пък утре ще видим ..

      Коментар


        #4
        Вчера като се прибирах и при мен се случи подобно нещо след като минах през една локва ( малка колкото езеро ) и се появи едно яко скърцане,което си продължи и на празен ход, по едно време дори отказа хидравликата на волана. Днеска като тръгнах сутринта скърцането беше изчезнало, колата си работи нормално. И преди съм го имал този проблем като мина през някоя локва. Също така ми липсва една от пластмасите които стоят за предна дясна гума и се вижда ролка и ремък и когато мия колата се появява онова скърцане но след като изсъхне изчезва. Така че не се притеснявай ще изчезне.
        Fiat Bravo 1.9 TD100

        Коментар


          #5
          колеги дори и по някога да се виждат нови надкладките всъщност може вътрешната ,тая дето я натиска цилиндъра да е заминала, обикновенно тя заминава доста преди външната.Успех
          Punto JTD
          http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

          Коментар

          Working...
          X