wwalker написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на Marea: 1.8 16V или 2.0 20V
Collapse
X
-
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Най-вероятно става въпрос за Браво-то,иначе аз съм на мнение,че няма лоша кола има лош стопанин.2.0 20в 147 коня също няма вариатор.Честите проблеми на 20в вис и 1.8 131 коня е точно вариатора,но ако се замислиш реално ако гледаме негативите на колите дай да караме колелета(че и те правят проблеми).Аз лично бих избрал читав екземпляр 2.0(лично мнение).1.8 варианта ще е една идея по-икономичен,но ще е по-тромав в това купе(мареа-та).Преди около месец колега от форума габровец със Браво ХГТ вис постигна разход 10/100 тук в Габрово.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
biker_81 написа:Имам мареа 1,8 комби.Мотора идва малко слаб и леко по добре от 1,6 на седан.С г.и е и разхода извън града е не по малко от 8,5/100 но ме съмнява че не е настроена много добре газовата.Fiat Coupe 1.8 16V
Fabbrica Italiana Automobili Torino
Коментар
-
моето наблюдение върху 2 ката петаци е, че като цяло не са рядкост разни проблеми надолу в мотора. Може да не съм прав, но това ме отказа да търся либра 2.0 20В навремето. Иначе съм на принципа- колкото повече, толкова по-добре и при условие, че не съм прав за проблеми с 2ката, бих я избрал веднагаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
mehanoveca написа:не качва добре масло и прецаква коляновия вал и биелните лагери и аз се бях насочил кум петак но се отказах заради това помпата се модифицира двигателя се ремонтира и после няма проблеми а и проблемите идват когато се кара редовно над 5000 оборота така поне съм челFiat Coupe 1.8 16V
Fabbrica Italiana Automobili Torino
Коментар
-
Аз съм с колицата от подписа, метановата уредба е обикновена , не е МИ. Ако не си привърженик на спортното каране , 1,8 ще ти върши работа. Комби е колицата, има си необходимата електроника, набира една идея по-зле отколкото на бензин, вдига по магистралите 130-140 (може сигурно и повеч, но не съм я тормозил) ...зависи какво търсиш, адреналин или евтинияNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар