Колеги, както е видно от заглавието не ми свети част от километража и по точно аз съм с табло с оборотомер в дясната част, в средата е скоростомера и в ляво са ми стрелката за температурата и стрелката за бензина, та точно там при тях таблото е тъмно или едвам мъждука. Отвъртях двата шестограма , които държат таблото и погледнах отзад, като точно там където не свети има две малки крушчици направо с фасунги, смених ги, но се оказа че явно не е проблема в тях. Въпроса ми е, как се осветяват стрелките за водата и бензина щом не е от тия крушки. Не че е кой знае какъв проблем, но все пак докато за бензина имам лампичка, която ще светне като няма гориво, то водата ми е със стрелка и ако не видя поради тъмнината в тая част на таблото че стрелката отива в червеното ще стане кофти. Надявам се някой да е свалял/разглобявал таблото на Пунто и да знае как се осветява. Благодаря предварително за отговорите!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не свети част от километража на Пунто МК1
Collapse
X
-
кола
Нали е Пунто МК1 до 2000гсваляш 2 те винтчета със шестограмите и вадиш навън малко пречи волана ама какво да се прави вадиш и задните букси сменяш крушките и това е нещо такова http://www.peugeotclub.info/viewtopic.php?f=63&t=16328
Коментар
-
Колеги а за пунто мк2 спортинг 2000г искам да ползвам темата на колегата не ми светят стрелките на километража и оборотомера или по точно през повечето време не светят от време на време светнат или само примигват как се сменят тези крушки или не дава връзка някаква ако може някакво инфо благодаря предварително.Kaрам разумно...от време на време.
Коментар
-
mihail.nikolov21 написа:Към колегата с МК1, там където си свалял фасунките е крушката за лампата за бензина и други работи, а на тебе ти трябва тази която се намира по в дясно до километража(тя седи сама, около нея няма други!). Крушките имат полюси!Фиат Пунто 1,2 HSD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар