Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за Фиат Купе

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Въпрос за Фиат Купе

    Здравейте,Значи вчера като се прибирах трябваше да заобиколя 1 дупка.Бях във завой,и явно нещата се получиха по агресивно и задницата поднесе.Колата се завъртя наляво и надясно,не успях да я овладея,и наи накрая ударих задна дясна в бордюра.Вече бях близо до мястото където живея и бях уморен от работа и реших да не я карам до сервиз.Но забелязах че за да върви направо колата волана е завит на дясно с около 15 градуса.Видими разлики по задните колелета аз не виждам,но пък и нямам опит за да видя нещо.Само джантата е одрана.Въпроса ми е,има ли някой които се е сблъсквал с подобен проблем и дали можете да ми дадете някакви насоки за следващите ми действия/ремонти.По принцип вината си е моя,карах с 50-60 км,направих грешката да си купя гуми 2-ра употреба и за капак знам че като са мокри пътищата в София си на пързалка.

    #2
    Като за начало, отиди на реглаж.
    00' Bravo 105 JTD

    Коментар


      #3
      На задницата няма какво да и се регулира. Дано да е мръднал само носача, че ако е моста-кофти. Носача се сменя сравнително лесно. Едит: Занеси и джантата на гумаджия дали не е мръднала от фланеца и да играе, защо при такъв удар е почти сигурно и това. А такава кривина визуално не се забелязва.
      https://www.cialispascherfr24.com/

      Коментар


        #4
        Колеги,от няколко дена преглеждам форума но не намирам каквото търся.Затова ще питам тук.Има ли различни модели задни носачи за Фиат Купе във зависимост от годината или модела?

        Коментар

        Working...
        X