Здравйте колеги,имам следния въпрос.На Типото като дръпнех да пръскам вода тръгваха и чистачките, а на Бравата трябва да ги включа допълнително от лоста - и при вас ли е така или имам някакъв проблем???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пръскане на вода + чистачки
Collapse
X
-
rustson написа:И при нас е така само заздната като пуснеш да пръска и почва да се върти иначе можеш да си пръскаш на предната колкото искаш но докато не бутнеш на някоя степен няма да тръгнат!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
И при пунтото е така - когато пръскаш само задната върви автоматично. Предните трябва да ги пуснеш. Но не е нужно да въртиш степените. Просто натискаш лостчето надолу и докато го държиш в това положение чистачките вървят на най- бързата степен. Като го пуснеш спират.p.s. Аз лично бих искал и задната да не тръгва автоматично защото докато тръгне вода от задната пръскалка трябват 2-3 натискания - а през това време чистачката върви на сухо и може да изгори моторчето или да се скъса перото. То по принцип трябва да има възвратно клапанче за да пръска отзад на първото натискане още но те се скапват бързо а после няма намиране ново.Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Мдаа, аз и двее мойте възвратни клапанчета съм ги махнал - бяха запечени ине пускаха вода - не мога да си намеря нови.Ако някой открие - да купува 100-200 - сигурен съм че ще ги препродатде във ФорумаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Купих си клапанчето от Александър Ауто преди 3-4 месеца за 5 лв. Стори ми се бая за тази мижава пластмаска, но без него не върви.Докато търсех клапанче, в един магазин ми казаха, че и в Мерцедес се използва такова, така че може да се провери също в техните фирмени магазини.Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
Re: ре
idm написа:колеги колкото и смешно да изглежда от Трабант са същите! там има ръ4на помпа и заради това ги слагат.може да търсите такива струват стотинки!!!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
idm написа:колеги колкото и смешно да изглежда от Трабант са същите! там има ръ4на помпа и заради това ги слагат.може да търсите такива струват стотинки!!!Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
rustson написа:idm написа:колеги колкото и смешно да изглежда от Трабант са същите! там има ръ4на помпа и заради това ги слагат.може да търсите такива струват стотинки!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар