Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пръскане на вода + чистачки

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пръскане на вода + чистачки

Здравйте колеги,имам следния въпрос.На Типото като дръпнех да пръскам вода тръгваха и чистачките, а на Бравата трябва да ги включа допълнително от лоста - и при вас ли е така или имам някакъв проблем???
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

И при нас е така само заздната като пуснеш да пръска и почва да се върти иначе можеш да си пръскаш на предната колкото искаш но докато не бутнеш на някоя степен няма да тръгнат!
    Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
    Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

И при мен е така

Коментар

rustson написа:
        И при нас е така само заздната като пуснеш да пръска и почва да се върти иначе можеш да си пръскаш на предната колкото искаш но докато не бутнеш на някоя степен няма да тръгнат!
        На мен и на задната не ми тръгва - трябва да я включа - а тя си бачка с пауза.На Типото беше така - докато пръскаш на задната работи непрестанмно и тя - като пуснеш - завъшва си цикъла и спира, а сега на Бравата - не ще...

Коментар

тъпо са замислени чистачкитено се свиква, няма начин
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

при мен като пръсна и автоматично 3 или 4 пъти се вкл. чистачките
            Fiat Marea 1,9TD100

Коментар

И при пунтото е така - когато пръскаш само задната върви автоматично. Предните трябва да ги пуснеш. Но не е нужно да въртиш степените. Просто натискаш лостчето надолу и докато го държиш в това положение чистачките вървят на най- бързата степен. Като го пуснеш спират.p.s. Аз лично бих искал и задната да не тръгва автоматично защото докато тръгне вода от задната пръскалка трябват 2-3 натискания - а през това време чистачката върви на сухо и може да изгори моторчето или да се скъса перото. То по принцип трябва да има възвратно клапанче за да пръска отзад на първото натискане още но те се скапват бързо а после няма намиране ново.
              Punto SX 1.1 55

Коментар

Мдаа, аз и двее мойте възвратни клапанчета съм ги махнал - бяха запечени ине пускаха вода - не мога да си намеря нови.Ако някой открие - да купува 100-200 - сигурен съм че ще ги препродатде във Форума

Коментар

Купих си клапанчето от Александър Ауто преди 3-4 месеца за 5 лв. Стори ми се бая за тази мижава пластмаска, но без него не върви.Докато търсех клапанче, в един магазин ми казаха, че и в Мерцедес се използва такова, така че може да се провери също в техните фирмени магазини.
                  Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
                  Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

ре

колеги колкото и смешно да изглежда от Трабант са същите! там има ръ4на помпа и заради това ги слагат.може да търсите такива струват стотинки!!!

Коментар

На баща ми на Пежото пръскаш колкото искаш и после пускаш чистачките, на моя опел си тръгва автоматично и самички си спират!

Коментар

Re: ре

idm написа:
                        колеги колкото и смешно да изглежда от Трабант са същите! там има ръ4на помпа и заради това ги слагат.може да търсите такива струват стотинки!!!
                        Е това е приказка вече! А дали стават и за Типо!?
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

idm написа:
                          Да не са от картон А иначе някой можели да сподели оправих си задното моторче на чистачката с ВД-40 и съм напръскал по "невнимание"(абе напръсках си го обилно всичко по моторчето и покрай него) маркучето и сега като натисна да пръска вода отзад от налягането се "изхлузва" маркучето и ми наводнява багажника какво да го правя със забърсване няма да мина имам чуство а то има и някакво уплътнение дето капе цялото с ВД-40 ! голям съм балък!
                          Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
                          Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

rustson написа:
                            idm написа:
                            Да не са от картон А иначе някой можели да сподели оправих си задното моторче на чистачката с ВД-40 и съм напръскал по "невнимание"(абе напръсках си го обилно всичко по моторчето и покрай него) маркучето и сега като натисна да пръска вода отзад от налягането се "изхлузва" маркучето и ми наводнява багажника какво да го правя със забърсване няма да мина имам чуство а то има и някакво уплътнение дето капе цялото с ВД-40 ! голям съм балък!
                            Залепи го,за да не се вади.

Коментар

Българско инженерно влакно пробва ли да сложиш ???За тези който не знаят - Българско инженерно влакно = тел

Коментар

Working...
                              X