Здравейте колеги, колко метра е спирачния път на Фиат Стило 1.6 2001 година, и колко е на Мерцедес Е класа 2000 година дизел, 2000 кубика cdi w210, трудно се намира информация в интернет, а спорим с един приятел, който ми твърди , че мерцедеса спирал по бързо от стилото? Благодаря предварително, ако темата не е подходяща за този раздел нека бъде изместена!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Стило спирачен път 100-0 км\ч
Collapse
X
-
Спирачния път не е толкова важен от 100-0км/ч. Всички автомобили (всекидневни) се въртят около едни и същи числа - 35-40 метра.Въпроса е след тези 100км/ч как може да спреш. Примерно от 180км/ч до 80км/ч. - едно типично магистрално спиране. Ей там се усеща реално как седят нещатаА едно такова Стило, като го засилиш със 180 и като му натиснеш спирачките, купето започва да се суче. А дисковете в края на спирането посиняват, особено на 1.6
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Спирачния път не е толкова важен от 100-0км/ч. Всички автомобили (всекидневни) се въртят около едни и същи числа - 35-40 метра.Въпроса е след тези 100км/ч как може да спреш. Примерно от 180км/ч до 80км/ч. - едно типично магистрално спиране. Ей там се усеща реално как седят нещатаА едно такова Стило, като го засилиш със 180 и като му натиснеш спирачките, купето започва да се суче. А дисковете в края на спирането посиняват, особено на 1.6
Иначе си прав, че фабричните дискове и накладки при 180-80км/ч и започват да намирисват на препечено...Със по спортните обаче си спира без никакъв проблем...е след третото подобно спиране педала омеква доста, но...По темата аз мисля, че стилото ще спре по бързо от този кораб Е класа...
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Съгласно ADAC: Mercedes C 200 Kompressor: Bremsweg aus 100 km/h................................................. ........37,6 mFiat Stilo 1.8 16V: Bremsweg aus 100 km/h................................................. ........39,7 mAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
milenskia написа:Ама при Е-класа, а не при С не се знае какво е положението!Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
мерцедеса е с по големи дискове, така че ако е изправен той ще спре по бързо.Аз с пунтото вежнъж правих едно много екстремно спиране от 160 до 0 и не съм усетил да мирише после на препечено.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар