кажете си мненията за КРОМА 2009г.Досега не съм карал Фиат.Мераклия съм да си купя Крома.БЛАГОДАРЯ/Не знам колега как си решил да си пуснеш темата точно в този раздел, но тук няма да я видят много хора. Местя я в по-подходящ разделМодераторски екип.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат крома мнения
Collapse
X
-
emzo написа:Окачването било опелско, което сигурно е много добре.Дизеловите агрегати са изключително надеждни.2.4 200к.с. ще върви , но и ще гори доста добре, особено градско в Ст.Загора.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Аз съм от скоро собственик на Крома и до сега не съм видял нещо кой знае колко скъпо..... Термостат смених - BEHR е 50лв нов, ремъци и ролки са има-няма 160лв всичко и то приказни.... Филтрите са нормални цени. Аз лично взех 1.9 Mjet 8V 120hp, защото двигателя е вечен, евтин за поддръжка и евтин от към гориво .... градско дава от 6,5 до 7,8л/100км , като да гори ~8л иска доста мачкане на газта. А и като се понаправи колата става достатъчно пъргава :D Вярно, моята е 2006-та година, но пък аз и не съм фен на фаровете тип лупа.... Окачването вярно е опелско, но пък за сметка на това ги има частите и цените са достатъчно нормални. 1.9 мотора събира 4,5литра масло, скоростите събират 2,5л масло..... приказна работа2006 Fiat Croma 1.9JTD MJet 8V 120hp - приказна беше!
2006 Fiat Ulysse 2.2JTD 128hp ....
2008 Lancia Delta 1.6 Mjet 120hp!
Коментар
-
Че аз вече бях на среща в Пловдив и тази неделя пак ще ходя :D А срам от срещи нямам от дооста време по стечение на обстоятелствата ... и колко подобни срещи съм организирал ...2006 Fiat Croma 1.9JTD MJet 8V 120hp - приказна беше!
2006 Fiat Ulysse 2.2JTD 128hp ....
2008 Lancia Delta 1.6 Mjet 120hp!
Коментар
-
Fiat Croma - кандидат
Здравейте колеги, От доста години карам фият и съм решил да продължа.Имам намерения в близките месеци да сменя Бравата - на която лично аз съм навъртял 140хкм, с Фиат Крома.Насочвам се към дизел, 1,9мултджет, 6 скорости по възможност.Бихте ли споделили с мен, слаби места, какво да се гледа, обслужване и подръжка, че ме стреснаха че този агрегат е с дюзи помпи, които са мнооого скъпи Понеже за първи път ще си купувам дизел, предните ми коли са бензин/газ, какво внимателно трябва да се гледа...или най-добре да купувам дизел зимата по случайност минавах през Сливен и видях - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...gbsnкоето ме заинтригува, но.....етикетите на коланите бяха срязани, всичките, лепенките за смяна на масла скъсани, на стъклата пишеше 2005...като цяло се колебая между двете модификации, първите и фейслифта от 2008, дали освен муцуната им и други подобрения.Ще се радвам ако всеки от вас сподели мнение и съвети.благодаря ви предварително.----------------------------------------------------------------------------
Fiat Brava 1.6/16V - 1997
Fiat Tipo 1.4 - 1990
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар