Много ми се иска да имам бутони на волана и те да са оригиналните. Разни джамбази сега ми говорят че трябвали разни лентови кабели платки и ми искат някакви суми около 200лв за волан с еърбега което е абсурдно...Може ли някой да ми каже какво е нужно за да го монтирам и какво е нужно да купя със бутоните? Т.е. аз очаквах че ще са бутоните и някакъв кабел който се включва в СД-то...без разни лентови млентови и незнам си какви още кабелаци..? Някой има ли идея?ПС. Ще управлява фабричния Вистеон с МР3...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мулти волан за фиат стило?
Collapse
X
-
Ами аз наскоро сложих такъв волан.Правих преди това доста ГООГЛЕ, дето вика колегата :D и се чудих, но се получи. Мислех си даже да направя нещо като ръководство/по-скоро помагало за да може и друг, който реши да не си блъска главата като мен, а да ползва на готово моя опит/нерви .В моя случай купих волан от Стило, дето се продаваше на части и си ползвах моя еърбег. Работата е там, че освен волана трябва и една друга джджа, дето и викат клокспринг, демек нещо като кръгова пружина. Нея е взех заедно с волана (още веднаж Мерси на колегата grehovno), обаче от ГООГЛЕ-то знаех предварително, че ми трябва.Правят се и няколко приспособления/побългарявания и готово.Ако ми остане време през уйкенда ще напиша как става, правих и снимки.Изпълнимо е и не е чак кой знае каква сложнотия.Можеш да го видиш на колата в "гараж"ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
Stilo JTD 115 2003 бегачка
Brava 1,4 12V 1997 на газ
Tempra 1,4 1993 и тя на газ
i dr. та като се почне от 125р ... и те на газ
Коментар
-
Myфу било бре http://fk2000.stilo.info/mufu.htmзнам, че беше някво изчанченоF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Така и така съм започнал да питам? Някой знае ли как се връзва телефон към вистеона? Смисъл има си там Phone Level и т.н. значи има съпорт за това...в "мануала" на описанието на буксите не пише нищо...не намирам и по-подробна информация за това дали и как става освен клипчета в youtube как си пускат ифон-и през тази опция...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Колеги, ето полезна инструкция - отговор на темата:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...Приятна занимавка на ентусиастите!ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
Stilo JTD 115 2003 бегачка
Brava 1,4 12V 1997 на газ
Tempra 1,4 1993 и тя на газ
i dr. та като се почне от 125р ... и те на газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар