Да доуточня - колата е с бургаски регистрационни номера и не искам да ми сменят номерата. Няма смисъл да давам още 50-60 лв.Моята е цел е единствено смяна на регистрационния талон.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко време след покупка на кола трябва да се смени талона
Collapse
X
-
donnna написа:dfxc573 не искам да се заяждам, ама законите всеки, включително и аз ги чете като дявола евангелие...тъй, че не са решили - не са му стъжнили живота на колегата!!!и за твоя информация - дори и да имаш нови табели се издава нов талон на автомобила! т.е. прави се нова регистрация, дали ще му искат смяна на регистрационните табели - тва вече не знам, но при смяна са собственоста задължително се минава " на канала" и после се издават нови талони - голем и малък.........Да попиташ може да бъде моментен срам, но да не попиташ и да останеш невеж, е доживотен срам.
Brava 1.4 12V SX
Коментар
-
не знам ти как ще минеш, ама свако ми има 1 рено 5 на 20 и косур години. сложи му нов мотор, щото стария беше сдал багажа и не подлежеше на ремонт... право да си кажем, то реното не беше за ремонт ами за моргата, ама още се търкаля по улиците и отиде да си сменя номера - с нов със синя лента...спря му се тока от проблеми!!! накрая май с черпавка се размина...той номера на двигателя беше на някаква ламаринка закачена на него и сменя ламаринки лепи със силикон - грозна картинка... дано да нямаш проблеми... щото аз като регистрирах моята кола се засяках с моя инструктор - и той сменя номерата на учебната... та ми обяснява - имал 1 познат в КАТ и го молил да мине без да чака - онзи категорично отказал, щото много душили вътрешния им контрол... тва 1 месец преди да гръмне аферата в София..пък сегя сигурно е ад - може да гледат и номера на чистачките дали съвпадаFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
edgecrusher написа:Колеги,аз малко да вкарам офтопик...то може и да не е,де....по талон моята каляска е без номер на двигател,това може ли да създаде някакви проблеми при пререгистрацията,която ми предстои? А аз освен талон,трябва и номера да сменям...и то утре,щото изтичат точно 2 седмициVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
blato написа:Колата си е с напълно редовни номера и талон. Подал съм заявление в КАТ с приложено копие на договора. Но не съм минал канала за да ми сменят талона на мое име.
Коментар
-
bright написа:Колеги, налага се да продавам един служебен автомобил. Има ли разлика ако го продаваш след това на фирма или на физ. лице и трябва ли да има договор освен фактурата за продажба?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Колегата си купи кола наскоро и със сигурност беше пресрочил двете седмици и нямаше проблем. Но беше отишъл на гишетата и лелката му казала да мине когато може на канал 3. Караш колата вечерта и я спираш пред входа на каналите. И на другата сутрин отиваш. Поне колегата мина за два дни, ама вика ’да знаех да я оставя вечерта на единия ден и на другия само да ида’...Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар