Всички знаем какви са извехтелите външни дръжки на Фиатите.. Люспят се, отчупват се... То е ясно искам нови. Ще ги сменя. Докато обикалях да си търся колата обаче забелязах, че имаше едни Фиат Мареа, на които тя бяха с цвета на купето. Доколкото разбрах от колегата hit-ko тези с цвета на купето са само за Мареа, та въпроса ми е аджеба дали те ще станат на моята Фиат Брава 1.6 16В 1996 г. Друг е и въпроса дали изобщо ще мога да намеря в моя цвят ... или дали мога да ги боядисам с някаква автобоя подобна на тази на купето ми? Надявам се да има кой да ме осведоми. Мерси Ви предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подмяна на външни дръжки за Брава с такива на Мареа?
Collapse
X
-
EVITAЕтикети: –
-
EVITA
Не искам да рискувам, предпочитам да са боядисани с цвета на купето. Ще си купя такива .. дано да има моя цвят. Ако някой има тъмно син металик /почти черен/ такива излишни направо да казва КУПУВАМ ги! След като ги видя разбира се!
Коментар
-
EVITA
Аз изчетох инструкцията как се сменят дръжките, но не знам дали са съвместими ... дали има някой знаещ.
Коментар
-
И аз мисля че са съвместими. Но едва ли ще намериш точно в твоя цвят - вероятно само с поръка на оригинални, но цената ще еAlfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар