Кажетe ми магазин, от който мога да си купя съединител(пълен комплект или отделните части) за Fiat Bravo 1.6 16V. Благодаря предварително. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Магазин за авточасти
Collapse
X
-
Благодаря ти много бате. Искам да питам и нещо друго. Искам да сменя съединителя, защото ми се скъса жилото и майстора ми каза, че съединителя също трябва да се смени, защото ще продължи да къса жила. Вярно ли е това? И друго. Когато запаля колата и включа на задна скорост, предавката си влиза без проблем. Обаче като си карам и спирам примерно някъде, за да паркирам и включа на задна се чува много гадно пристъргване или хъркане. Не знам как точно да го обясня. Също понякога като съм спрял на кръстовище и включа на първа от освободена пак се чува това пристъргване, но това е много рядко. Възможно ли е да се е изронил някой зъб от скоростната кутия? Ако някой е имал подобен проблем нека да каже. Защото, ако е само съединителя няма проблем, но ако цялата скоростна кутия е за смяна, много зле. Благодаря ви предварително. :DFiat Bravo SX 1.6 16V
Коментар
-
megamuscle написа:Благодаря ти много бате. Искам да питам и нещо друго. Искам да сменя съединителя, защото ми се скъса жилото и майстора ми каза, че съединителя също трябва да се смени, защото ще продължи да къса жила. Вярно ли е това? И друго. Когато запаля колата и включа на задна скорост, предавката си влиза без проблем. Обаче като си карам и спирам примерно някъде, за да паркирам и включа на задна се чува много гадно пристъргване или хъркане. Не знам как точно да го обясня. Също понякога като съм спрял на кръстовище и включа на първа от освободена пак се чува това пристъргване, но това е много рядко. Възможно ли е да се е изронил някой зъб от скоростната кутия? Ако някой е имал подобен проблем нека да каже. Защото, ако е само съединителя няма проблем, но ако цялата скоростна кутия е за смяна, много зле. Благодаря ви предварително. :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Ако се наложи смяна на съединител - най-доброто решение е да напишеш лично съобщ. на hit-ko (Христо) изненадваши цени и добро качество - пък и частта идва до вратата ти! УспехVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Или не натискаш педала на съединителя докрай или съединителя си е отишъл! Ако го смениш и положението е същото - най -вероятно са прецакани синхронизаторите на съответните скорости, но дали подлежат на ремонт - да каже, който знае.Fiat Bravo SX 1.6 16V
Коментар
-
megamuscle написа:kiro_of_the_day написа:Или не натискаш педала на съединителя докрай или съединителя си е отишъл! Ако го смениш и положението е същото - най -вероятно са прецакани синхронизаторите на съответните скорости, но дали подлежат на ремонт - да каже, който знае.Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
megamuscle написа:.....Искам да сменя съединителя, защото ми се скъса жилото и майстора ми каза, че съединителя също трябва да се смени, защото ще продължи да къса жила. Вярно ли е това? И друго. Когато запаля колата и включа на задна скорост, предавката си влиза без проблем. Обаче като си карам и спирам примерно някъде, за да паркирам и включа на задна се чува много гадно пристъргване или хъркане...............Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
и моя съединител си заминавапедала е твърд и отделя високосигурно и при вас е такабях питал Кира Алфата колко струва съединителябеше казал нещо от сорта на 160 или 180 леваако някой ще сменя - може да се обърне към неготелефона му го има из форумацените за труд са доста ниски, а работи много добре
Коментар
-
Sandeto написа:Моя съеденител също си е тръгнал, и след отпускарския сезон ще го сменям... та при мен е същата боза - къса се жилото няколко пъти... не знаех, че може да е заради съеденителя, но исках да кажа друго всъщност - първия път като си смених жилото си центровах педала така че да ми отлепя ниско, т.е. удобно за крака, но тогава почна да хърка точно както ти го казваш - на задна много зле, а на първа понякога като си на светофара и изведнъж тръгват всички, а ти не можеш да бутнеш на първа, и се налагаше рязко отпускане на педала и после пак натискаш и вече някак си влизаше.... Изкарах така 1-2 дена и тогава понатегнах жилото, така че педала се качи доста (неудобен), но сега като го натиснеш до край поне си влизат скоростите нормално... въпреки, че после реалната му функция да отлепя е в последните 1-2см от хода му...Fiat Bravo SX 1.6 16V
Коментар
-
megamuscle написа:.......Значи и аз съм същия като теб. Питах в магазина на бул. Стамболийски 155 (защото отзивите за там са най-добри) и целия комплект съединител излиза 130лв. Марката е JSP или нещо подобно ми каза човекът. Да ви попитам добра ли е цената и какво ще кажете за марката.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
Коментар
-
pugsy написа:това за късането на жилото-къде го късаAlfa 156 1.8 TS 16V 144hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар