Искам да си сменя чистачките че нещо гумата се е спекла и не работят както трябва. За пръв път ще ми е и искам съвет. Заглеждал съм се по тези дето се продават в Метро и Била ама нещо не видях за фиат. Трябва ли да си премеря дължините на лявата и дясна чистачка и после в магазина с рулетката да търся(то със сигурност си пише размерите ама...) или да търся комплект на който пише Фиат/Пунто...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
чистачки за Punto
Collapse
X
-
bogidar написа:На мене ми говореха за 6-7 лева в Метро... Ох това 18лв. множко ама явно е тъй. Може би зависи от производителя.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Това с перата не го знаех. Ще видя какво ще измисля. То 18 лева не че са много ама ще слагам и аларма до края на седмицата и се събират доста пари. А по въпроса за алармата ми предлагат MARK- модела ще видим според парите. Като говорихме за цени само дето не се сетих да питам дали включват монтажа. Ставаше въпрос за цени 120-180лв(в зависимост от модела). На мене не ми се дават повече от 120-130лв. с монтажа. Мога ли за тези пари да си сложа нещо читаво и безпроблемно.Fiat Punto 1.7TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар