Здравейте колеги, появи ми се от няколко дни следния проблем: като карам на 1-ва или на 2-ра и изключа от скорост, лоста не се връща сам в изходно положение между 3-та и 4-та, а си остава като заседнал между 1-ва и 2-ра. Като го бутна и се намества, но като че ли закача на нещо като зъбче или поне така го усещам като го бутна. Какъв може да е проблема?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със скоростния лост на Фиат Браво ЖТД
Collapse
X
-
Уф и мен ме сполетя същото днес. От няколко дни след големите локви забелязвам че по трудно се връща, снощи наджапах в една много дълбока и сега се движи даже с ръка трудно хоризонтално.Къде се смазва тая гадост?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Днес направо все едно се откачи, на мястото на първа и втора са ми трета и четвърта, задна не мога да включа също. Едвам се прибрах, тръгвал съм на трета от стоповете. Лоста си се движи свободно все едно е разкачен! И всичко стана като спрях пред един магазин и после да изключа на свободна ама наFiat Bravo JTD '99
Коментар
-
Също така проблема може да е от една вилка на избирача където са закачени жилата , която с времето оксидира и почва да се мести трудно лоста. Проблема се отсранява като дадената втулка се свали , почисти добре с шкурка и след това с малко гресчица и всичко заспиваFiat Cinquecento 1.2 Sporting - на скрап
Fiat Punto 1.6 Cabrio - тоталка
Fiat Bravo 1.8 GT
Коментар
-
Bane
-
Bane
Реклама
Collapse
Коментар