Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за модел съединител

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ЛЮК,
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Я поне кажи, за бензинките LUK ли е или пак Валео ?
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        Я поне кажи, за бензинките LUK ли е или пак Валео ?
        Люк си е, поне този дето го сложих, с отстъпките ми излезе 260лв. само съединителя. Поне съм сигурен че е истински.

Коментар

Утре ще ми докарат LUK за 160 лв но колко ще истински не знам.Освен щампите има ли друго по което да се познава , че не е менте ?До колкото прочетох няма ментета на тази марка.

Коментар

Ето опаковката на един ЛЮК.
            Прикачени файлове
            Bravo 1.6 / 16

Коментар

Riki888 написа:
              Ето опаковката на един ЛЮК.
              Мерси колега тоя който ще го взема утре е с същия ном. значи всичко трябва да е ок :D

Коментар

огледай добре бар кода,трябва първите цифри да са 40.ако няма бар код не го вземай-има и такива ментета

Коментар

[quote="ivel"]огледай добре бар кода,трябва първите цифри да са 40.ако няма бар код не го вземай-има и такива ментета[/quotМерси записах бар кода :D на Riki888

Коментар

И гледай да има холограма до бар кода.

Коментар

Това е новия ми съединител люк надявам се че не е ментеЕто малко снимки (’’)
                      Прикачени файлове

Коментар

Снимките са... меко казано отвратителни колега. Дано все пак да е истински LUK а не гаражна сглобка.
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Вярно, че от снимките не се вижда добре, но нещо не ми харесва в този съединител и не различавам марката по надписите на дисковете. Не че е проблем, ако е примерно Valeo или нещо друго вътре... Аз купих и монтирах LUK 620089200 наскоро. И по двата диска на много места беше щамповано LUK в самият метал, а не надписи с мастило по тях. Снимай по-качесвено да се види, също и лагера, INA ли е?
                          The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                          Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                          Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

M5kov написа:
                            Аз съм с LUK и съм доволен. Педала се натиска с минимално усилие, което е + за градско каране и не само. 20-30к километра го търкалям и за сега няма проблеми.
                            To това може да означава също и че не притиска достатъчно силно ...
                            Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Приqтелю работq в магазин за авточасти и ще ти казха че sachs е най добриq съедините след него е luk
                              1.6 16V

Коментар

wwalker написа:
                                Вярно, че от снимките не се вижда добре, но нещо не ми харесва в този съединител и не различавам марката по надписите на дисковете. Не че е проблем, ако е примерно Valeo или нещо друго вътре... Аз купих и монтирах LUK 620089200 наскоро. И по двата диска на много места беше щамповано LUK в самият метал, а не надписи с мастило по тях. Снимай по-качесвено да се види, също и лагера, INA ли е?
                                Аз мисля че LUK защото по нитовете и по метала има набити щампи с LUK и лагера е ina а бар кода е 4005108022295 другия ном. е същия както твоя.До тук добре но сега имам сериозен проблем . Едвам свалих скоростите и не знам как ще ги кача бая зор беше свалянето на всякъде нещо опира и няма вадене особенно 2 те шпилки и долу в окачването.Давай те съвети за качване че утре трябва да е слагам.

Коментар

Working...
                                X