ЛЮК,
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за модел съединител
Collapse
X
-
emzo написа:Я поне кажи, за бензинките LUK ли е или пак Валео ?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Снимките са... меко казано отвратителни колега. Дано все пак да е истински LUK а не гаражна сглобка.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Вярно, че от снимките не се вижда добре, но нещо не ми харесва в този съединител и не различавам марката по надписите на дисковете. Не че е проблем, ако е примерно Valeo или нещо друго вътре... Аз купих и монтирах LUK 620089200 наскоро. И по двата диска на много места беше щамповано LUK в самият метал, а не надписи с мастило по тях. Снимай по-качесвено да се види, също и лагера, INA ли е?
Коментар
-
M5kov написа:Аз съм с LUK и съм доволен. Педала се натиска с минимално усилие, което е + за градско каране и не само. 20-30к километра го търкалям и за сега няма проблеми.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
wwalker написа:Вярно, че от снимките не се вижда добре, но нещо не ми харесва в този съединител и не различавам марката по надписите на дисковете. Не че е проблем, ако е примерно Valeo или нещо друго вътре... Аз купих и монтирах LUK 620089200 наскоро. И по двата диска на много места беше щамповано LUK в самият метал, а не надписи с мастило по тях. Снимай по-качесвено да се види, също и лагера, INA ли е?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар