Утре ще ми докарат LUK за 160 лв но колко ще истински не знам.Освен щампите има ли друго по което да се познава , че не е менте ?До колкото прочетох няма ментета на тази марка.
[quote="ivel"]огледай добре бар кода,трябва първите цифри да са 40.ако няма бар код не го вземай-има и такива ментета[/quotМерси записах бар кода :D на Riki888
Вярно, че от снимките не се вижда добре, но нещо не ми харесва в този съединител и не различавам марката по надписите на дисковете. Не че е проблем, ако е примерно Valeo или нещо друго вътре... Аз купих и монтирах LUK 620089200 наскоро. И по двата диска на много места беше щамповано LUK в самият метал, а не надписи с мастило по тях. Снимай по-качесвено да се види, също и лагера, INA ли е?
The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano
Аз съм с LUK и съм доволен. Педала се натиска с минимално усилие, което е + за градско каране и не само. 20-30к километра го търкалям и за сега няма проблеми.
To това може да означава също и че не притиска достатъчно силно ...
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Вярно, че от снимките не се вижда добре, но нещо не ми харесва в този съединител и не различавам марката по надписите на дисковете. Не че е проблем, ако е примерно Valeo или нещо друго вътре... Аз купих и монтирах LUK 620089200 наскоро. И по двата диска на много места беше щамповано LUK в самият метал, а не надписи с мастило по тях. Снимай по-качесвено да се види, също и лагера, INA ли е?
Аз мисля че LUK защото по нитовете и по метала има набити щампи с LUK и лагера е ina а бар кода е 4005108022295 другия ном. е същия както твоя.До тук добре но сега имам сериозен проблем . Едвам свалих скоростите и не знам как ще ги кача бая зор беше свалянето на всякъде нещо опира и няма вадене особенно 2 те шпилки и долу в окачването.Давай те съвети за качване че утре трябва да е слагам.
Коментар