Колеги помагайте кой съединител да си избера ?Между LUK , GST , ZAKS - дай те съвети за тези марки кой е по добър :Дайте малко мнения : javascript:emoticon(’’)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за модел съединител
Collapse
X
-
Re: Съвет за модел съединител
ivo-VE написа:Колеги помагайте кой съединител да си избера ?Между LUK , GST , ZAKS - дай те съвети за тези марки кой е по добър :Дайте малко мнения : javascript:emoticon(’’)Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
ivo-VE написа:Това сами марките на който ще го взема с отстъпка но трябва да реша до утреБлагодаря за отзивите :DФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:ivo-VE написа:Това сами марките на който ще го взема с отстъпка но трябва да реша до утреБлагодаря за отзивите :D
Коментар
-
ivo-VE написа:Atanas71 написа:ivo-VE написа:Това сами марките на който ще го взема с отстъпка но трябва да реша до утреБлагодаря за отзивите :D
Коментар
-
Все пак погледни и качеството на изработката че на такава цена истински Закс не се намира смешно ниска е За да си дойдем на думата за каква кола става въпрос.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Нека разбуля малко митовете за Турско,Китайско и нам какво си Валео.Първо няма как в един завод да се правят съединители за всички марки и модели коли.В завода във Франция се правят съединители за еди какви си марки,в Турция се правят за други марки,но качеството е едно и също.Вече за въпроса на колегата,който и да избереш ЛУК или Закс няма да сгрешиш.Валео имат производство за ЛУК,така че може да си купиш ЛУК,а да се окаже,че си взел Валео(също не лош избор),някак си аз клоня повече към Закс-а,но нямам аргументи.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Аз съм с LUK и съм доволен. Педала се натиска с минимално усилие, което е + за градско каране и не само. 20-30к километра го търкалям и за сега няма проблеми."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар