Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Stilo - заслужава ли си?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Stilo - заслужава ли си?

Здравейте приятели. Не съм сигурен, че мястото на темата е тук, но моля ако трябва да я преместят модераторите. И така към въпроса. В момента карам Fiat Punto 1,1 бензин 95година. Има много за оправяне по него, ако реша да го карам още трябва да оставя едно 1000лв по него. Иска ми се да го продам на някаква цена и да си взема нова кола. По добре да дам за консумативите на новия автомобил.Бюджета ми е между 3000-4000лв, като 4000 е абсолютния праг, че и малко на заем ще взема. Гледах за коли в този ценови диапазон и само Fiat Stilo ми хваща окото. Вече дори се качих в една две и много ви допада интериора изобщо всичко. Ако взимам кола, то тя ще е задължително дизел. Сегашната ми е бензин, но искам малко да по променя. Оглеждам се за Stilo 1.9 JTD 116ph.Тук идват и въпросите ми към тези от вас, които са имали допир до този модел автомобили да ме посъветват. Кои са слабите места на Fiat Stilo? Какви проблеми най-често мога да имам с такъв автомобил? Скъп ли е за поддръжка? Какъв е смесения разход на този тип двигатели? И изобщо заслужава ли си покупката на Stilo или да се оглеждам за друг модел автомобил.Ще се радвам на всякакъв вид информация и насоки.Благодаря, задължен съм ви.

ex. Fiat Punto MK2 2001год. 1,2i бензин 60ps.

ex. Fiat Punto MK1 1995год. 1,1 бензин 55ps.

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...ght=fiat+stilo
    Stop giving directions, just say "Follow me."
    Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
    Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Working...
    X