Колеги вчера забелязах, че при запален двигател при въртене на волана се чува едно виене но само при въртене наляво.Въпроса ми е на кое трябва да обърна внимание? Гледах хидравличното масло.. нивото му е в нормата но цвета не ми харесва много- доста по тъмно е.. направо си "бие" към черно.Дали може да е от там проблема или да търся отдолу?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Виене на волана при въртене наляво
Collapse
X
-
Re: Виене на волана при въртене наляво
tedo0o0 написа:Колеги вчера забелязах, че при запален двигател при въртене на волана се чува едно виене но само при въртене наляво.Въпроса ми е на кое трябва да обърна внимание? Гледах хидравличното масло.. нивото му е в нормата но цвета не ми харесва много- доста по тъмно е.. направо си "бие" към черно.Дали може да е от там проблема или да търся отдолу?. Та нищо не ти пречи да пробваш от най-елементарното т.е. смяна на маслото
.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Re: Виене на волана при въртене наляво
batproho написа:tedo0o0 написа:Колеги вчера забелязах, че при запален двигател при въртене на волана се чува едно виене но само при въртене наляво.Въпроса ми е на кое трябва да обърна внимание? Гледах хидравличното масло.. нивото му е в нормата но цвета не ми харесва много- доста по тъмно е.. направо си "бие" към черно.Дали може да е от там проблема или да търся отдолу?. Та нищо не ти пречи да пробваш от най-елементарното т.е. смяна на маслото
.
НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар