Колеги здравейте , докато карам и понякога включа на 3та или 4та се усеща един звук се 1 не съм натиснал съединителя , случва се примерно веднъж на 20 включвания. Възможно ли е да е синхронизатора ? Карал съм едно Браво 1,8 със заминал синхронизатор и звука не ми беше точно такъв , по скоро беше като на желязо едно хръцкане
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с 3та и 4та
Collapse
X
-
Re: колега...
fuel injekcion написа:колега обясни точно какво прави като сменяш скоростите ли хъркат? ... или като караш чегъртатFiat Bravo 97 набор 1,6 16V
Коментар
-
еми...
... бих ти препоръчал да видиш имаш ли достатачно масло в скоростите....как е жилото ,колко е натегнато....и ако всичко е наред са си синхронизатори... другата ми кола правеше така долях и 30мл.масло и почна да се ги вкарва по леко...но след 2к.км...се налагаше да сменя синхронизаториFIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
Re: еми...
fuel injekcion написа:... бих ти препоръчал да видиш имаш ли достатачно масло в скоростите....как е жилото ,колко е натегнато....и ако всичко е наред са си синхронизатори... другата ми кола правеше така долях и 30мл.масло и почна да се ги вкарва по леко...но след 2к.км...се налагаше да сменя синхронизаториFiat Bravo 97 набор 1,6 16V
Коментар
-
колега...
може да не ти е пълна с.кутия с масло и да ти прави мизерии...не знам каде точно ти е пропката..ама огледаи от пред като застанеш пред двигателя на скоростната кутия от страни към бронята трябва да има голям шестограм или ключ 17-19...развиваш ...зимаш една стара помпа ...вкарваш и маркуча вътре ..пълниш я с масло и леко по лека натискаш и наливаш :D :D поне аз така го правя :D :DFIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
nedialk00
-
geleto__ написа:lubo_Y10 написа:Недялко ти е гледал колата ама ти пак да попиташ и тук...Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар