Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

предна броня

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

предна броня

колеги имам браво 1.4 искам да си сменя бронята 4е моита е много нацафкана моляви кажете ми от кои други бравото може да ми пасне щото гледам някои си слагат от марея обаче не всички пасвали точно

можеш да сложиш броня от Браво 1,2 , 1,4 ,1.6 , 1.8 ще пасне идеалноот Мареа ще се разминава малко на дъгата на калника.но също ще стане на Бравото
    FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
    Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

veskobravo написа:
      можеш да сложиш броня от Браво 1,2 , 1,4 ,1.6 , 1.8 ще пасне идеалноот Мареа ще се разминава малко на дъгата на калника.но също ще стане на Бравото
      от Марея стават само на ХГТ, ако искаш броня от марея сменяш и калниците.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
        veskobravo написа:
        от Марея стават само на ХГТ, ако искаш броня от марея сменяш и калниците.
        А бе пак си става и без смяна на калниците, но без "побългаряване" си стои малко... циганско
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Стават и от мареа. От старата броня на бравото ще резнеш 2 вертикални ивици дето стоят към гумата и ще ги хванеш с болтчета и кит към бронята и няма да си личи.
          http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
          Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
          FIAT БРАВО 1.2 16v
          ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
          FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

infineon написа:
            Стават и от мареа. От старата броня на бравото ще резнеш 2 вертикални ивици дето стоят към гумата и ще ги хванеш с болтчета и кит към бронята и няма да си личи.
            Е, като ще се прави тази гимнастика с китосване и боядисване, по-добре да си оправи собствената броня.
            Stop giving directions, just say "Follow me."
            Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
            Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Working...
            X