GaTio2 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем след ремонт
Collapse
X
-
Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
-
За смяна на съеднинител също не се сваля двигател.Само скоростите ,а на някои коли може и те да не се свалят.И как така изведнъж се оказа,че и съединителя е за смяна.Fiat 1.4 12V
Коментар
-
GaTio2 написа:Не си ме разбрал, мотора старият е махнат, и той е видял съединителя преди да сложи новия и вика на брата по-добре сега да правя, защото после ако дойдеш пак почвам от 100лева нагоре само за махане на двигателя... Демек казал му е по-добре ся, докато е разглобена
Коментар
-
GaTio2 написа:Казвате ми, че е по-евтино да сменя цял съединител от колкото, частите в него така да го наречем... и че може да се смени без махане на двигател?Fiat 1.4 12V
Коментар
-
GaTio2 написа:Казвате ми, че е по-евтино да сменя цял съединител от колкото, частите в него така да го наречем... и че може да се смени без махане на двигател?
Коментар
-
Брат ми, е ходил вчера сутринта и вика че всичко било ръждясало до неузнаваемост, този лагер дето викаш бил затегнал и не се въртял и стържи по феродовия диск, май така беше . Ще видя да покажа на брата темата, защото след час отивам на екскурзия и няма да мога да Ви отговоря, та да реши какво да прави... Благодаря Ви! П.С. Огледах в Аxm и най-евтиния комплект съединител е 228,50. Погледнах ги по отделно частите и имаше по 3 продукта, като сметнах средния по хубост, общо излезе 138лева някъдеAlfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Не се подлъгвай по ниската цена на Mecarm, ако такъв ти предлагат, освен ако купуваш само феродо - тогава марката не е много важна. Най-много се износва лагера - тук без компромиси, търси Ina или SKF. Притискател - LUK. Това от мен, ако си решил да търсиш минимална цена, като избираш отделните части, а не комплект. За комплект - немски LUK. Намира се на добра цена към момента и е отличен вариянт.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар