ене се занимавай с простотии- намираш във форума кола на части, същия двг, проверяваш дали колегата е сигурен и утвърден участник и вземаш едно двг за 200-250 кинта, мяташ го за 3 часа на колата и газ. Като почнат всякакви карабатаци събрани от кол и въже да пипат- ей така става.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем след ремонт
Collapse
X
-
Е не става нов двигател... даде 500лева за обслужване на тоя, че сега и нов... не знам.Колата, последния майстор я запалил, чул тракане и я изгасил и повече не запалила... поне така разбрах аз - дострашило го.Сега брата ще види едно друго момче и ако не той сам каза, ще види в Русе, а стигне ли се до там ще ги потърся тези момчетаБлагодаря Ви!
Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Людмил се намира в двора на Славянско изуство, на гърба на БМВ и Сеат в посока Метро телефона му е 0894417648. Знам че е добър, нека и колегите от Русе да кажат.Но по това дето го описваш си прилича на клапани, или лагер. Казвам само прилича че докато не се отвори да се види е чиста проба тото. Но мога да се обзаложа че стария ти майстор ако не е зацепвал с пети най вероятно го е заципил на 180градуса.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Людмил се намира в двора на Славянско изуство, на гърба на БМВ и Сеат в посока Метро телефона му е 0894417648. Знам че е добър, нека и колегите от Русе да кажат.Но по това дето го описваш си прилича на клапани, или лагер. Казвам само прилича че докато не се отвори да се види е чиста проба тото. Но мога да се обзаложа че стария ти майстор ако не е зацепвал с пети най вероятно го е заципил на 180градуса.Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Та, последния майстор, който е видял колата е казал, че не е центрована както трябва - демек ремъка. А тооочно на този двигател 1.8 16v се зацепвал със специални скоби, а той ги нямал, че само един сервиз ги има, сега колата върви, но брата вика като качи 2000оборота и почва да тракаAlfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Днес я центровали, но пак тракала утре ще продължават да търсят проблема. Сега съседа дето работи в сервиза, вика на брата, че не е било нужно да махат глава за да правят втулка на свеща, а имало някакви начини с някаква пружина... Но иначе палела без проблемутеха хаха
Коментар
-
Ами преди това е нямала, сега уж, като е регулиран ремъка, брата не иска да пробва, защото тракането се увеличава. Добавката още не е слагана, пише, че подобрява компресията - не знам. Утре ще иска още едно мнение да видим (казах му да пита за компресията), ако не я оставя на едно момче дето се познават да видими не знам има ли връзка, но колата последно май, не е искала да върви на бензин?
Коментар
-
Ако чукането е от ударен клапан, никаква добавка няма да оправи работата. Освен, може би, Политрон. Трябва да питаш Данчо в тази тема - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=59152Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
muns61 написа:Ако чукането е от ударен клапан, никаква добавка няма да оправи работата. Освен, може би, Политрон. Трябва да питаш Данчо в тази тема - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=59152
Коментар
-
max-2 написа:muns61 написа:Ако чукането е от ударен клапан, никаква добавка няма да оправи работата. Освен, може би, Политрон. Трябва да питаш Данчо в тази тема - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=59152...... Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 ...... Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар