Предварително се извинявам ако тази тема е разисквана вече във форума но така и не я намерих.Въпроса ми е следният:На дясната полуоска на Темпрата има една кръгла гума която е нанизана на нея,каква роля изпълнява и може ли без нея.Задавам този /може би тъп / въпрос защото вчера ми смениха гумените маншони на полуоските и майсторите са икономисали въпросното нещо.За съжаление констатирах липсата му в къщи.Ще съм ви много благодарен ако някой от вас ме светне по въпроса.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за полуоска
Collapse
X
-
Re: Въпрос за полуоска
radislaw написа:Предварително се извинявам ако тази тема е разисквана вече във форума но така и не я намерих.Въпроса ми е следният:На дясната полуоска на Темпрата има една кръгла гума която е нанизана на нея,каква роля изпълнява и може ли без нея.Задавам този /може би тъп / въпрос защото вчера ми смениха гумените маншони на полуоските и майсторите са икономисали въпросното нещо.За съжаление констатирах липсата му в къщи.Ще съм ви много благодарен ако някой от вас ме светне по въпроса.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
еми това нещо си е баш баланс и според книгата е доста важно, освен това си е консуматив и се сменя, като при монтажа на новия баланс трябва предварително да е измерено къде е бил стария и да се сложи на същото място....това по книгадали по принцип може и без него, и дали нещо може да се разбие ако го няма незнамСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Тази гума не е гума а метал. Бая тежи и се нарича гасител на вибрации. Самото име говори само за себе си. Слага се само на по-дългата полуоска и има специално място на монтаж по дължината на оста.Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар