Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Stilo 2002-2004 или Renault Symbol 2004???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Stilo 2002-2004 или Renault Symbol 2004???

Здравейте,моля за съвет, насочил съм се към тези 2 модела, искам да си взема кола до около 4500 лв, надявам се да ми кажете мнения и препоръки както и впечатления от моделите.Благодаря!

Трудно и двете имат много болежки.Стилото е малко по-класно мисля.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз също съм за Стилото.Ако искаш доводи не мога - мързи ме да пиша Иначе Стилото според мен ще ти излезе доста по-евтино за поддръжка.Аз моето го бях намразил в началото, но сега от две години само слуша и вече съм много привързан П.П. Значи съм пристрастен и трябва да чуеш и други мнения.
      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

трябва да уточниш с какъв мотор -бензинов или дизелов.и в двата случая стилото е по-добро,но за бензиновата версия трябва да ходиш с пистолета след нея-много горят(недоизчислени мотори),но и са доста здрави.болките на реното си остават като и на по-старите модели-стартер,контактен ключ,проблеми с централното,скоростна кутия.

Коментар

Ако ще е Рено по добре да е Меган или Лагуна... За Симбол-а съм чувал че ги сглобяват в Турция и не били много надежни. Но не знам от последното Рено което съм имал изминаха много години
          Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
          Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Ами то тогава по-добре Либра...
            Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
            Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

ivel написа:
              трябва да уточниш с какъв мотор -бензинов или дизелов.и в двата случая стилото е по-добро,но за бензиновата версия трябва да ходиш с пистолета след нея-много горят(недоизчислени мотори),но и са доста здрави.болките на реното си остават като и на по-старите модели-стартер,контактен ключ,проблеми с централното,скоростна кутия.
              Нещо си в грешка.Поне моето Стило ми дава смесен разход 6.7/100 км. Чист разход не съм засичал (градско и извънградско), защото винаги сипвам догоре и винаги имам и градско и извънградско. Мотора е 1.6 бензин 103 к.с.
              == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

каквото и да си мислиш си е лаком мотор.дискутирано е много пъти

Коментар

Зимаи реното и не се чуди,карах такова 7 месеца като таксиджия дизел беше и мога да кажа че е много надежден автомобил с приятна возия и много яко парно :D .Е не е здраво колко шкодата но все пак въртеше по 24 часа и нямаше проблеми нито с контактния ключ,нито с скоростите(а беше се в ръчка).

Коментар

Реното е пълна смърт как може изобщо да се сравнява Simbol със Stilo. Реното е турско, пластмасово е отвсякъде, дори и калниците му. Двигателите са стара разработка от 90-те, всичко вътре е евтино и некачествено, по-тясно е от Фиата, едно единствено хубаво е големия багажник, но дизайна вътре е грозен. Стилото е по-висок клас и по-скъп за обслужване автомобил. От финансова гледна точка Реното е по-доре, ама си правиш гавра с душата
                    --Старата ръжда любов не хваща!--
                    156 sportwagon 1,9 jtd 115
                    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
                      Реното е пълна смърт как може изобщо да се сравнява Simbol със Stilo. Реното е турско, пластмасово е отвсякъде, дори и калниците му. Двигателите са стара разработка от 90-те, всичко вътре е евтино и некачествено, по-тясно е от Фиата, едно единствено хубаво е големия багажник, но дизайна вътре е грозен. Стилото е по-висок клас и по-скъп за обслужване автомобил. От финансова гледна точка Реното е по-доре, ама си правиш гавра с душата
                      ХаХа по голем кенеф от фиата нема на тая земя,единствената продажба на фиат след покупка става на скрап,вътре нема нещо което да не тропа евтина пластмаса на фиата да не е скъпа.Я ми кажи след като са толкова яки защо едно стило 2006год,струва 5000лв щото е кенеф,един мерцедес 95год,струва 5000лв.Това е реалноста колега фиат не струват,един път се излъгах да си купя фиат и умрях от яд,повече никога няма да помисля за тая марка.Сега да не ми кажеш като един колега тук от форума че с мерцедеса ходил на полето а с фиат му било по приятно да се вози

Коментар

Само не разбрах от какво е породена дилемата мужду точно тези два автомобила. Пък колко е скапан ФИАТ като марка не ми се коментира, но има тенденция към влошаване на качеството на по-новите автомобили. Ако ориентацията е за по-компактен автомобил подходящ за градско и чат-пат извънградско, вероятно и двата автомобила ще свършат работа, но категорично Стило има повече достойнства. Реното си е съвсем евтинджос изпълнение. От друга страна за 4500 лева може да се вземе доста по-сериозен и добър автомобил, в доста по-широк диапазон.
                        Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

Punto_Manqk написа:
                          ХаХа по голем кенеф от фиата нема на тая земя....
                          Ами колега като си акаш в колата вместо да се возиш-кенеф ще е :D
                          --Старата ръжда любов не хваща!--
                          156 sportwagon 1,9 jtd 115
                          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Punto_Manqk написа:
                            van_dal написа:
                            ХаХа по голем кенеф от фиата нема на тая земя,единствената продажба на фиат след покупка става на скрап,вътре нема нещо което да не тропа евтина пластмаса на фиата да не е скъпа.Я ми кажи след като са толкова яки защо едно стило 2006год,струва 5000лв щото е кенеф,един мерцедес 95год,струва 5000лв.Това е реалноста колега фиат не струват,един път се излъгах да си купя фиат и умрях от яд,повече никога няма да помисля за тая марка.Сега да не ми кажеш като един колега тук от форума че с мерцедеса ходил на полето а с фиат му било по приятно да се вози
                            "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

Punto_Manqk написа:
                              van_dal написа:
                              Цената на втора ръка кола се сформира от фактора предлагане търсене!!!! Голямо предлагане малко търсене за конкретна кола цената става по ниска , голямо търсене малко предлагане и цената става много висока. Колкото до Мерцедеса ами да хубави коли правят но аз не бих си взел 20г.-шен мерцедес за 5к при положение че мога за 5к. да си взема 5г-шна кола.Можеби след време когато стана 135кг. и си взема малко ланци и се преместя да живея някъде на село например ще си вземя една 124-ка. с АГУ и лети джанти!!!!
                              Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
                              Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Working...
                              X