Здравейте,моля за съвет, насочил съм се към тези 2 модела, искам да си взема кола до около 4500 лв, надявам се да ми кажете мнения и препоръки както и впечатления от моделите.Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Stilo 2002-2004 или Renault Symbol 2004???
Collapse
X
-
Аз също съм за Стилото.Ако искаш доводи не мога - мързи ме да пиша Иначе Стилото според мен ще ти излезе доста по-евтино за поддръжка.Аз моето го бях намразил в началото, но сега от две години само слуша и вече съм много привързан П.П. Значи съм пристрастен и трябва да чуеш и други мнения.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
трябва да уточниш с какъв мотор -бензинов или дизелов.и в двата случая стилото е по-добро,но за бензиновата версия трябва да ходиш с пистолета след нея-много горят(недоизчислени мотори),но и са доста здрави.болките на реното си остават като и на по-старите модели-стартер,контактен ключ,проблеми с централното,скоростна кутия.
Коментар
-
Ако ще е Рено по добре да е Меган или Лагуна... За Симбол-а съм чувал че ги сглобяват в Турция и не били много надежни. Но не знам от последното Рено което съм имал изминаха много годиниFiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
ivel написа:трябва да уточниш с какъв мотор -бензинов или дизелов.и в двата случая стилото е по-добро,но за бензиновата версия трябва да ходиш с пистолета след нея-много горят(недоизчислени мотори),но и са доста здрави.болките на реното си остават като и на по-старите модели-стартер,контактен ключ,проблеми с централното,скоростна кутия.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Зимаи реното и не се чуди,карах такова 7 месеца като таксиджия дизел беше и мога да кажа че е много надежден автомобил с приятна возия и много яко парно :D .Е не е здраво колко шкодата но все пак въртеше по 24 часа и нямаше проблеми нито с контактния ключ,нито с скоростите(а беше се в ръчка).
Коментар
-
Реното е пълна смърт как може изобщо да се сравнява Simbol със Stilo. Реното е турско, пластмасово е отвсякъде, дори и калниците му. Двигателите са стара разработка от 90-те, всичко вътре е евтино и некачествено, по-тясно е от Фиата, едно единствено хубаво е големия багажник, но дизайна вътре е грозен. Стилото е по-висок клас и по-скъп за обслужване автомобил. От финансова гледна точка Реното е по-доре, ама си правиш гавра с душата--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Реното е пълна смърт как може изобщо да се сравнява Simbol със Stilo. Реното е турско, пластмасово е отвсякъде, дори и калниците му. Двигателите са стара разработка от 90-те, всичко вътре е евтино и некачествено, по-тясно е от Фиата, едно единствено хубаво е големия багажник, но дизайна вътре е грозен. Стилото е по-висок клас и по-скъп за обслужване автомобил. От финансова гледна точка Реното е по-доре, ама си правиш гавра с душата
Коментар
-
Само не разбрах от какво е породена дилемата мужду точно тези два автомобила. Пък колко е скапан ФИАТ като марка не ми се коментира, но има тенденция към влошаване на качеството на по-новите автомобили. Ако ориентацията е за по-компактен автомобил подходящ за градско и чат-пат извънградско, вероятно и двата автомобила ще свършат работа, но категорично Стило има повече достойнства. Реното си е съвсем евтинджос изпълнение. От друга страна за 4500 лева може да се вземе доста по-сериозен и добър автомобил, в доста по-широк диапазон.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
Punto_Manqk написа:van_dal написа:Реното е пълна смърт как може изобщо да се сравнява Simbol със Stilo. Реното е турско, пластмасово е отвсякъде, дори и калниците му. Двигателите са стара разработка от 90-те, всичко вътре е евтино и некачествено, по-тясно е от Фиата, едно единствено хубаво е големия багажник, но дизайна вътре е грозен. Стилото е по-висок клас и по-скъп за обслужване автомобил. От финансова гледна точка Реното е по-доре, ама си правиш гавра с душата"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
-
Punto_Manqk написа:van_dal написа:Реното е пълна смърт как може изобщо да се сравнява Simbol със Stilo. Реното е турско, пластмасово е отвсякъде, дори и калниците му. Двигателите са стара разработка от 90-те, всичко вътре е евтино и некачествено, по-тясно е от Фиата, едно единствено хубаво е големия багажник, но дизайна вътре е грозен. Стилото е по-висок клас и по-скъп за обслужване автомобил. От финансова гледна точка Реното е по-доре, ама си правиш гавра с душатаFiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар