да, вдигай колата, и ако не вие, взимай каренце и да внимаваш да не оставиш скоростите без масло ей :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вие при пълен десен ?
Collapse
X
-
nedialk00
-
Danchojn написа:wwalker - Прав си. Ако беше дифа нямаше да е свързано със завиване. Точно това правят каретата. За дифа е все едно дали си в завой или не.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Danchojn написа:Ами той дифа работи и в двете посоки, нали! Защо се чува само в едната. Така мисля.Но си признавам, че не съм се изразил както трябва.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Да не би некоя полуоска като врътна десен и тя нали има шлици дето влиза в скоростите които и позволяват да се движи на вън на вътре при неравности и завои, нещо да е по дълга ли знам ли и като завии да се измества доста на вътре и нещо да назорва лагерите на дифа. Абре кво ли гадая в сряда ще ви кажа резултати от тестоветеПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
А замислял ли си се за евентуално разбит лагер на главина, при което при напън на дясното колело в едната посока, да има вероятност спирачния диск да стърже във някоя от накладките от там да идва този звук, както го описваш да наподобява стъргане на метал в метал ? Все пак това е идея, като не съм го чул какви звуци издава е трудно да преценя правилно.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:А замислял ли си се за евентуално разбит лагер на главина, при което при напън на дясното колело в едната посока, да има вероятност спирачния диск да стърже във някоя от накладките от там да идва този звук, както го описваш да наподобява стъргане на метал в метал ? Все пак това е идея, като не съм го чул какви звуци издава е трудно да преценя правилно.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
dudulia написа:Слави,изневери на марката и гледай с какви проблеми се занимаваш сега :DПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
Такааа, с не малко закъснение проведох тя неки тестове. Резултата е че вие само на скорост и само на земята като е натоварена, всички тестове с повдигната гума и навит волан с подаване на газ бяха отрицателни. Само като я въртя в кръг с газ тогава вие, натисна ли съединител или изключа от скорост в кръг спира да вие. Като за начало ще сменя маслото в скоростите дават го 75W90 ама ми идва скъпо 40 кинта литъра а трябват 2!!!!, дали мога да му сложа 80W90 ?!?!Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
nedialk00
-
Slavi_Lancia написа:Такааа, с не малко закъснение проведох тя неки тестове. Резултата е че вие само на скорост и само на земята като е натоварена, всички тестове с повдигната гума и навит волан с подаване на газ бяха отрицателни. Само като я въртя в кръг с газ тогава вие, натисна ли съединител или изключа от скорост в кръг спира да вие. Като за начало ще сменя маслото в скоростите дават го 75W90 ама ми идва скъпо 40 кинта литъра а трябват 2!!!!, дали мога да му сложа 80W90 ?!?!Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар