Тая моята таратаика, ланчата де, като завивам пълен десен или и да не е чак пълен, примерно по остър завои да кажем или тръгваики с навит волан на дясно нещо присвира, по точно вие, или цвили кат кранта, ако съм внимателен с газта може и да не се обади ако дам повече газ по силно се чува. Демек факторите да са е обажда по силно или по слабо са: - повече навит волан и повече газ. Хидравликата не е, макар че звука е почти абсолютно същия, щото ако е хидравлика и на място ще вие, но на място няма проблем. И диф няма да е, щото ако е диф ще вие и на ляво и на дясно, а сега кажете какво е
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вие при пълен десен ?
Collapse
X
-
Идеята без да съм на скорост е добра, само да не се обърна по таван щото ми трябва почти пълен десен така ще покаже от някои от възлите ли е проблема (скорости диф), или е от лагер. А хидравликата и давам газ като навия волана и не се обажда, не е само да въртя десен - ляв. Мисля си и да вдигна едното колело на крик и да паля и да въртя ляв десен с газ да видим като е вдигнато ще обади или или му влияе натоварването от асфалта. Даже двете колела ще вдигна.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
nedialk00
-
Slavi_Lancia написа:А хидравликата и давам газ като навия волана и не се обажда, не е само да въртя десен - ляв.Slavi_Lancia написа:Мисля си и да вдигна едното колело на крик и да паля и да въртя ляв десен с газ да видим като е вдигнато ще обади или или му влияе натоварването от асфалта. Даже двете колела ще вдигна.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
nedialk00 написа:може и каре да еПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
Не знам колко масло имаш в СК, и като я вдигнеш като нищо ще оставиш някой лагер на сухо. Казах го с превантивна мярка. А ти ако искаш я обърни по таван да я тестваш, твоя си е.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Банков шегуваш се човече и цял ден да я оставя без масло да върти на едно място на някоя си скорост пак нищо и няма не са толкова кекави споко Дори и без Политрона на ДанчоПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
Да, мога да направя обратен завои внимателно и няма да се чуе, или съвсем лекичко, ако дам газ обаче да се натовари почва да вие. При нормално каране няма проблем колата. Ако се окаже каре ша тряя ми дадеш от оная грес да си купя малко да пробваме ко ша станеПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
Сменял съм лагер на дифа на Фиеста и нямаше нищо общо с описаното. Вярно че доста дълго виеше преди да се разпадне, доста силно в последните месеци, но нямаше никакво значение дали на завой или на правата. Виенето се увеличаваше(като се рападна премина в тропане) пропорционално на оборотите, т.е. натоварването на кутията. Даже след като се разпадна я карах(горката кутия) може би още месец, докато накрая 3-та спря да влиза(или излиза) и се наложи да влези в бокса да и се радва(и ’нарежда’) мастора цял ден.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар