Здравейте колеги, искам да задам следния въпрос и някой по-компетентен ако може да ми отговори. Стария двигател на колата ми счупи биела и реших да си закупя друг двигател, обаче не знам каква е процедурата в КАТ , имам големия талон на двигателя , който сложих сега, и колата на която е бил е бракувана. Какви документи трябва да се занесат в КАТ за регистрация на "новия" мотор ?Благодаря ви предварително! Поздрави !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Регистрация на сменен двигател
Collapse
X
-
Potrebitel123 написа:S_BANKOV написа:Е и тъй тъй си отварял двигателя що не остави твоя блок?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Potrebitel123 написа:Колата е Fiat Bravo 1.9 jtd ’99 и не мисля скоро да я продавам. Но се убеждавам все повече , че наистина няма смисъл да ходя да си тровя нервите в КАТ със сърдитите лелки и старчета.Fiat Bravo 97 набор 1,6 16V
Коментар
-
Само не знам защо имате желание да се занимавате с тия малоумници от КАТ. Моето Пунто е внос от Австрия и планката на която е номерът на мотора е ръждясала толкова, че няма разпознаване на номера. И така в големия талон останах само с номер на рама и без номер на мотора. Затова почвай системно да третираш планката със солена вода накрая ще е толкова ръждясала, че никой няма да разбере дали е сменян моторът или просто планката е ръждясала с времето. Ако изобщо някога се наложи да се гледа тоя номер.Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
Punto GT 1.4 Turbo '99
Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex
Коментар
-
geleto__ написа:Potrebitel123 написа:Колата е Fiat Bravo 1.9 jtd ’99 и не мисля скоро да я продавам. Но се убеждавам все повече , че наистина няма смисъл да ходя да си тровя нервите в КАТ със сърдитите лелки и старчета.
Коментар
-
Potrebitel123 написа:geleto__ написа:Potrebitel123 написа:Колата е Fiat Bravo 1.9 jtd ’99 и не мисля скоро да я продавам. Но се убеждавам все повече , че наистина няма смисъл да ходя да си тровя нервите в КАТ със сърдитите лелки и старчета.Fiat Bravo 97 набор 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар